Öneri Kablosuz Şarj Alınır mı ?

O da sonuçta kablo ile çalışıyor. Mesela mesaj geldi telefonu almanız lazım ve şarjdan çıkartmamak için telefonu kaldırmamanız lazım. Kablolu şarjda öyle bir problem olmaz.
Priz pek yakınımda değil yani şarjdayken kullanamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana daha rahat geliyor, çünkü; Masanın üstüne koyarak şarj etmiş oluyorum, sürekli kabloyu çıkar, tak ile uğraşmıyorum.
Hemen elimin önünde olması güzel olur. PC'deyken falan işe yarar aslında, mesaj geldiğinde direkt önümde olduğu için görebilirim.

Dostum mesaj geldi ve bakmak için yerinden kalkamayacakmısın 😀 Bencegereksiz tabi kişiden kişiye de değişebilir. Onun yerine kasama RGB led alırım daha iyi işimi görür.d

Hemen elimin önünde olması güzel olur. PC'deyken falan işe yarar aslında, mesaj geldiğinde direkt önümde olduğu için görebilirim.
Masana koyarsın mesela telefonu kullanmıyorken oraya bırakırsın şarj olur. Her telefonu bırakacağımda şarja takmak zor ve gereksiz olur ama masaya koyarken masa yerine masanın üstündeki kablosuz şarj pedine koymak gayet pratik olur.

Başka hiçbir faydası yok bence.

Dostum mesaj geldi ve bakmak için yerinden kalkamayacakmısın 😀 Bencegereksiz tabi kişiden kişiye de değişebilir. Onun yerine kasama RGB led alırım daha iyi işimi görür.d
Işıqlı mışıqlı +100 FPS :oops: Ben sadeliği seven birisiyim tek renk kullanıyorum kasayı yani gereksiz olur RGB.

Masana koyarsın mesela telefonu kullanmıyorken oraya bırakırsın şarj olur. Her telefonu bırakacağımda şarja takmak zor ve gereksiz olur ama masaya koyarken masa yerine masanın üstündeki kablosuz şarj pedine koymak gayet pratik olur.

Başka hiçbir faydası yok bence.
Gayet güzel olur. Alacağım galiba herkese teşekkürler.

Bana daha rahat geliyor, çünkü; Masanın üstüne koyarak şarj etmiş oluyorum, sürekli kabloyu çıkar, tak ile uğraşmıyorum.
+ Bende böyle kullanırım diye aldım, 1-2 hafta kullandıktan sonra kullanmamaya başladım.

Kablosuz şarj özelliği olan telefonum var, bir kere bile kullanmadım. İhtiyaç da duymadım.

Kablosuz şarj istasyonu donanımı olan bir arabam olsaydı çok mantıklı olurdu, onun dışında kim neden ihtiyaç duyar anlamıyorum.

masada kullanımı rahat oluyor ama şart değil uzun süre masa başı oturuyorsan ve bilgisayardan bağlayarak kullanma imkanın varsa neden olmasın. ama yavaş şarj eder bilgin olsun

Kablosuz şarj özelliği olan telefonum var, bir kere bile kullanmadım. İhtiyaç da duymadım.

Kablosuz şarj istasyonu donanımı olan bir arabam olsaydı çok mantıklı olurdu, onun dışında kim neden ihtiyaç duyar anlamıyorum.
Her yıl şehir dışına çıkıyorum yani priz olmayan bir yere falan gittiğimde belki lazım olur diye düşündüm. Priz de masama uzak yani telefonun önümde durması daha iyi olur.

masada kullanımı rahat oluyor ama şart değil uzun süre masa başı oturuyorsan ve bilgisayardan bağlayarak kullanma imkanın varsa neden olmasın. ama yavaş şarj eder bilgin olsun
Gözle görülecek bir fark var mı hızda ?

tabi ki var oldukça yavaş şarj ediyor, kabloyla aynı edecek değil ya.
mag safe hızlı şarj destekliyormuş ama 12 serisi için sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,891
Üyeler
189,174
Son üye
ahmetfv
Geri