850 TL'ye Kasa önerisi

cihaTT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
850
Arkadaşlar 850tl ye kadar kasa önerilerinizi bekliyorum vatandan.Vatan dışında olmazmı diyenlere söylüyorum vatan dışı olsa aquarius 5an alıcam.

Fark etmez. Fakat PSU suz daha iyi olur
Şu an sitesinde söylediğin fiyat bandında PSU suz soğutması iyi olacağını düşündüğüm 2 kasa var :

1. kasa ön panel yarıdan fazlası Mesh yapıda olması ve 2 adet 200mm fan bulunması nedeni ile

2. kasa ise hem kaliteli hem ön panel tamamen ızgara tarzı delikli yapıda ve 3 fanlı olması nedeni ile

bu iki kasa belirlediğin fiyat aralığında soğutma üzerine en iyileri. Vatan dışında alacak olsan bir sürü kasa önerirdim ama vatanda bunlar var.

Şu an sitesinde söylediğin fiyat bandında PSU suz soğutması iyi olacağını düşündüğüm 2 kasa var :

1. kasa ön panel yarıdan fazlası Mesh yapıda olması ve 2 adet 200mm fan bulunması nedeni ile

2. kasa ise hem kaliteli hem ön panel tamamen ızgara tarzı delikli yapıda ve 3 fanlı olması nedeni ile

bu iki kasa belirlediğin fiyat aralığında soğutma üzerine en iyileri. Vatan dışında alacak olsan bir sürü kasa önerirdim ama vatanda bunlar var.
Hocam bunlar çok iyi fakat psu alınca çok çok fazla geçiyor bütçeyi.

o zaman alacağın kasanın ön tarafının mutlaka mesh yapıda olmasına dikkat et. böylece sistemin daha serin kalacağı için stabil çalışmaya devam edecektir.
Eyvallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman alacağın kasanın ön tarafının mutlaka mesh yapıda olmasına dikkat et. böylece sistemin daha serin kalacağı için stabil çalışmaya devam edecektir.
https://www.vatanbilgisayar.com/xig...-power-650w-80plus-usb-3-0-midt-atx-kasa.html fotoğraflarda önü cam gibi durmuş fakat internetten baktım önü full mesh.bu nasıldır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,769
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri