Güncelleme yapıyor, anlık olarak kullanması normal gibi.
İndirme bittikten sonra tekrar kontrol edin.
tamam hocam sağolun indirmeyi durdurunca düştü acaba herkezde olan birşeymi bu oyun indirirken cpu %100 mü kullanıyor yoksa işlemciye göre değişiyormuSteam Güncellemeler'de veya oyun oynarken arka planda fazla cpu kullanıyor sanırım. Bildiğim Kadarıyla. Arkadaşın Dediği Gibi İndirme Bittikten Sonra Kontrol Ederseniz İyi Olur.
Hangi oyunu indiriyorsunuz?tamam hocam sağolun indirmeyi durdurunca düştü acaba herkezde olan birşeymi bu oyun indirirken cpu %100 mü kullanıyor yoksa işlemciye göre değişiyormu
ryzen 3100 rainbow six siege test servır indiyorum
acaba virüs olabilirmi ilk defa dikkat ettim odam sıcak baya meraktan bakıyım dedim ekran kartı normalde 38 derece olurdu bu gün 48 51 arası oldu işlemciye bakıyım derken &100 kullanıldını gördüm indirmeyi durdunca düşüyorda bir uygulama var o bazen kullanımı yükseltiyor aniden %50 sonra %9 felan oluyor şu gösterdim uygulama ne acaba win kendi uygulamasımıKendi işlemcimde %60 kullanmıyor ama indirme yaparken yine en az %15 20 kullanıyor.
R5 3500x.
Oda sıcaksa normal gibi 50 derece.acaba virüs olabilirmi ilk defa dikkat ettim odam sıcak baya meraktan bakıyım dedim ekran kartı normalde 38 derece olurdu bu gün 48 51 arası oldu işlemciye bakıyım derken &100 kullanıldını gördüm indirmeyi durdunca düşüyorda bir uygulama var o bazen kullanımı yükseltiyor aniden %50 sonra %9 felan oluyor şu gösterdim uygulama ne acaba win kendi uygulamasımı
Alıntıyı görüntüle
Windows ile alakalı o WMI Provider Host.acaba virüs olabilirmi ilk defa dikkat ettim odam sıcak baya meraktan bakıyım dedim ekran kartı normalde 38 derece olurdu bu gün 48 51 arası oldu işlemciye bakıyım derken &100 kullanıldını gördüm indirmeyi durdunca düşüyorda bir uygulama var o bazen kullanımı yükseltiyor aniden %50 sonra %9 felan oluyor şu gösterdim uygulama ne acaba win kendi uygulamasımı
Alıntıyı görüntüle
CPU'nun üstüne bir kere tıklayıp fotoğraf atar mısınız?ekran kartında sıkıtnı yok odam çok sıcak şu an oturdum şehir sıcak ama işlemci indirme yaparken %100 kullanması normalmi