CPU Kullanımı %100 Sorunu Nasıl Çözülür?

LenKys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,601
oyun indiriyorum steamdan cpu kullanımı%100 1ay mınıng yaptım sistemle korktum acaba mınıng mi yapıyor diye de yapmıyormuş steam neden bu kadar fazla kullanıyor cpu yu
Ekran Görüntüsü (140).png

Güncelleme yapıyor, anlık olarak kullanması normal gibi.
İndirme bittikten sonra tekrar kontrol edin.

Steam Güncellemeler'de veya oyun oynarken arka planda fazla cpu kullanıyor sanırım. Bildiğim Kadarıyla. Arkadaşın Dediği Gibi İndirme Bittikten Sonra Kontrol Ederseniz İyi Olur.

Güncelleme yapıyor, anlık olarak kullanması normal gibi.
İndirme bittikten sonra tekrar kontrol edin.
Steam Güncellemeler'de veya oyun oynarken arka planda fazla cpu kullanıyor sanırım. Bildiğim Kadarıyla. Arkadaşın Dediği Gibi İndirme Bittikten Sonra Kontrol Ederseniz İyi Olur.
tamam hocam sağolun indirmeyi durdurunca düştü acaba herkezde olan birşeymi bu oyun indirirken cpu %100 mü kullanıyor yoksa işlemciye göre değişiyormu

Kendi işlemcimde %60 kullanmıyor ama indirme yaparken yine en az %15 20 kullanıyor.
R5 3500x.
acaba virüs olabilirmi ilk defa dikkat ettim odam sıcak baya meraktan bakıyım dedim ekran kartı normalde 38 derece olurdu bu gün 48 51 arası oldu işlemciye bakıyım derken &100 kullanıldını gördüm indirmeyi durdunca düşüyorda bir uygulama var o bazen kullanımı yükseltiyor aniden %50 sonra %9 felan oluyor şu gösterdim uygulama ne acaba win kendi uygulamasımı

Ekran Görüntüsü (141).png

acaba virüs olabilirmi ilk defa dikkat ettim odam sıcak baya meraktan bakıyım dedim ekran kartı normalde 38 derece olurdu bu gün 48 51 arası oldu işlemciye bakıyım derken &100 kullanıldını gördüm indirmeyi durdunca düşüyorda bir uygulama var o bazen kullanımı yükseltiyor aniden %50 sonra %9 felan oluyor şu gösterdim uygulama ne acaba win kendi uygulamasımı

Alıntıyı görüntüle
Oda sıcaksa normal gibi 50 derece.

Alıntıyı görüntüle
Windows ile alakalı o WMI Provider Host.

Oda sıcaksa normal gibi 50 derece.
ekran kartında sıkıtnı yok odam çok sıcak şu an oturdum şehir sıcak ama işlemci indirme yaparken %100 kullanması normalmi

Geri