Ferhattrgt
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Tahmini kaç günde elimize ulaşır arkadaşlar?
Ben İzmir’deyim onu da yapamıyorumkanka ben de şoktayım skcösöcösöcö inanılmaz aldık galiba aldık lan almadıysak yarın acıbadem şubesine selamın aleyküm yapıyorum zaten
Büyük ihtimalle yoğunluk vs olursa en geç cuma elimizde olurTahmini kaç günde elimize ulaşır arkadaşlar?
Selman tam umudu kesmiştim alabildim sanırım çıkıyor mutluyum.Abdullah abi sistemini sonunda çıkardı sizce nasıl? Fiyatı 9K (Stok bitmişti yenileniyor)
senin içinde giderim agaBen İzmir’deyim onu da yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Büyük ihtimalle yoğunluk vs olursa en geç cuma elimizde olur
Selman tam umudu kesmiştim alabildim sanırım çıkıyor mutluyum.
Harbiden bende şoktayım 4 yıldır pc almayı bekliyordumkanka ben de şoktayım skcösöcösöcö inanılmaz aldık galiba aldık lan almadıysak yarın acıbadem şubesine selamın aleyküm yapıyorum zaten
Gardaşım besenin içinde giderim ag
senin içinde giderim aga
Bende bekliyordum kanka 11 yıllık emektarı kullanıyordum lolde 30 fps alıyordumHarbiden bende şoktayım 4 yıldır pc almayı bekliyordum
@Selman Karaa alırım bi ho daha kankss inşallah elime ulaşır inşallah isteyen herkese nasip eder
Aynı bende öyleydim dostum sadece lol oynayabiliyoruk oda zar zor. 2 günün sonunda aldım bende hayırlı olsun hepimizeGa
Gardaşım be
Bende bekliyordum kanka 11 yıllık emektarı kullanıyordum lolde 30 fps alıyordum
Bende aynı şekilGa
Gardaşım be
Bende bekliyordum kanka 11 yıllık emektarı kullanıyordum lolde 30 fps alıyordum
Kanka sistem kargoya verildiğinde bana burdan haber verir misin haberleşelimAynı bende öyleydim dostum sadece lol oynayabiliyoruk oda zar zor. 2 günün sonunda aldım bende hayırlı olsun hepimize![]()
Tamam kanka kargoda dediğini gördüğüm an yazarımKanka sistem kargoya verildiğinde bana burdan haber verir misin haberleşelim
Normalde böyle bir hazır sistem en az 11k ile fiyatlandırılır bu kadar kaliteli kasa ve bu psu bile olmayabilir içindeArkadaşlar sistemin kampanyasız ederi ne kadar 0 olarak?
Pes etmeyenler kazanırBen İzmir’deyim onu da yapamıyorum
Büyük ihtimalle yoğunluk vs olursa en geç cuma elimizde olur
Selman tam umudu kesmiştim alabildim sanırım çıkıyor mutluyum.
hayırlı olsunnnnHarbiden bende şoktayım 4 yıldır pc almayı bekliyordum
@Selman Karaa alırım bi ho daha kankss inşallah elime ulaşır inşallah isteyen herkese nasip eder
Moral verdiğin için teşekkür ederim ayrıca kral insansın. @Selman KaraaPes etmeyenler kazanır
hayırlı olsunnnn![]()