Yardım RX 5500 XT kullanan var mı aramızda ?

bunun ekran kartı driverı ile ilgili olduğuna emin misin? bu hatadan sonra wattman hatası veriyor mu? bunun çok farklı sebepleri olabilir. sen ekran kartını yüke sokmadan hata alıyorsun. bunun sebebi ssd olabilir, işlemci olabilir, ram olabilir, donanımsal değilse yazılımsal olabilir. format attın mı bu hatayı aldıktan sonra?
Hayır hocam atmadım, sorunun nerede olduğunu nasıl anlayacağım ? Ben şu sebepten böyle düşündüm; bu bilgisayarı 5 ay önce aldım ve bu sorun 3.5 aydır var, ilk aldığım zaman böyle bir sorun yoktu bir kere sürücü güncelledim ondan sonra olmaya başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde ayarlaman daha sağlıklı olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Şu anda daha sürücü yüklemedim yükledikten sonra yaparım hocam.

Hayır hocam atmadım, sorunun nerede olduğunu nasıl anlayacağım ? Ben şu sebepten böyle düşündüm; bu bilgisayarı 5 ay önce aldım ve bu sorun 3.5 aydır var, ilk aldığım zaman böyle bir sorun yoktu bir kere sürücü güncelledim ondan sonra olmaya başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda daha sürücü yüklemedim yükledikten sonra yaparım hocam.
WHQL kullanmanızı tavsiye ederim. Sıkıntı çıkabiliyor bazen.

WHQL kullanmanızı tavsiye ederim. Sıkıntı çıkabiliyor bazen.
Peki 5 ay öncesinin sürücüsünü yükleme şansım var mı ? Yani bilgisayarı aldığımda ilk yüklediğim sürücü sorunsuzdu ona ?

Peki 5 ay öncesinin sürücüsünü yükleme şansım var mı ? Yani bilgisayarı aldığımda ilk yüklediğim sürücü sorunsuzdu ona ?
O konuda bir bilgim yok. 21.4.1 kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Eski sürücü yüklemek bence mantıksız.

O konuda bir bilgim yok. 21.4.1 kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Eski sürücü yüklemek bence mantıksız.
Peki ben niye böyle bir sorun yaşıyor olabilirim ? Nasıl çözebilirim bunu ?

Benim ekran kartıma bir güncelleme gelmedi sizinkilere geldi mi acaba ? Ben 20 nisan da yayınlanan sürücüyü kullanıyorum aradan 1 aydan fazla geçti hiç bir sürücü gelmedi bana ? Şu anda DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyecektim ama AMD nin sitesinde yeni yayınlanan sürücü yok yeni olanın yanında WHQL yazmıyor ? WHQL yazan benim kullandığım sürücüyle aynı tarihinde yayınlanmış yani ben zaten güncel sürücüyü mü kullanıyordum ?
son sürüm yüklü kanka bende öyle bişey yok netten son driveri yukle

Peki ben niye böyle bir sorun yaşıyor olabilirim ? Nasıl çözebilirim bunu ?
Hangi sürüm yüklü sizde? 21.5.2 kullanıyorsanız yakında WHQL sürümü çıkar. Ona güncellersiniz.

Hangi sürüm yüklü sizde? 21.5.2 kullanıyorsanız yakında WHQL sürümü çıkar. Ona güncellersiniz.
Bende 21.4.1 vardı onu DDU ile kaldırdım şu an bir şey yüklü değil, şunu soracağım; ben şimdi yanında WHQL yazmayan yani 21.5.2 olanı indirsem kursam onu nasıl WHQL yaparım ? Aynı Radeon Sofrware üzerinden gelecek olan güncellemeyi yapsam WHQL olur mu ?

Bende 21.4.1 vardı onu DDU ile kaldırdım şu an bir şey yüklü değil, şunu soracağım; ben şimdi yanında WHQL yazmayan yani 21.5.2 olanı indirsem kursam onu nasıl WHQL yaparım ? Aynı Radeon Sofrware üzerinden gelecek olan güncellemeyi yapsam WHQL olur mu ?
son çıkanı indirirsen WHQL olmaz bi öncekini kur ne hatası veriyor ben son sürüm kullanıyorum bişey yok şuan kartlarda aynı

21.5.2'nin WHQL sürümü henüz çıkmadı. 21.4.1 WHQL yükleyin yakında 21.5.2 WHQL çıkacak. Attığım ekran görüntüsündeki gibi ayarı yaparsanız yeni sürüm çıktığında size bildirim gelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri