Hyper_Dream
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
minimum 26 jant ve 21 vites olması şarttır markasıda bilindik olursa sevinirim
peki başka ne önerirsinizben kendim yıllardır salcano ng 750 kullanıyorum . Çok memnunum bir sıkıntısı çıkmadı . Şuan Sıfır fiyatı 3000 TL . ikinci ele uygun bulursanız kesin alın bu bisikleti.
Ben kendim 2018 yılında 800 TL'ye almıştım .
Başka önerebilceğim yok maalesef . Çok uçmuş bisiklet fiyatları . Alabiliyorsanız beinm dediğimi alınpeki başka ne önerirsiniz
Bence b u devirde V fren yerine disk fren alınmalıKron xc 100 bakabilirsiniz v fren olanı 2000TL
Disk fren olanıda 2400 civarı
V fren olanı yaklaşık 1.5 yıl önce 1000TL ye almıştım
disk dren olanı alırım büyük ihtimalleKron xc 100 bakabilirsiniz v fren olanı 2000TL
salcano lion fs diyeceğim ama stokta kalmamış, bende lion fs kullanıyorum uygun bulursan al tam hız ve yol bisikleti ön kaldırmakta kolay acayip hız yapabiliyorumminimum 26 jant ve 21 vites olması şarttır markasıda bilindik olursa sevinirim
Alakası yok hocam ihtiyaca bağlıBence b u devirde V fren yerine disk fren alınmalı
Tabi o orda haklısınız . Ben sadece öneride bulundumAlakası yok hocam ihtiyaca bağlı
Kron almamalı, kendimde de var hiç memnun değilim. Her parçası ayrı oynuyor güven vermiyor. Kadro ve gidon kıran da çok var. Bendeki xc150 hidrolik disk. arkadaşın önerdiği carraro 610 en iyisiKron xc 100 bakabilirsiniz v fren olanı 2000TL