Ben kron xc 450 27.5 21 vites kullanıyorum ona bakabilirsin çok memnunum
https://www.kronbisiklet.com.tr/xc100-27-5-mtb-erkek-m-disk-23-d.htmlkesinlikle ikinci el almalısınız.
kesinlikle carraro 610. Kron pişmanlıktır. 3 yıldır kullanıcısıyım. Hiç güven vermiyor, her yeri bir sıkıntı. Benim hidrolik disk mesela ama arka fren boşaldı balata falan var, vites geçirleri berbat, ön teker yamuk ayar da yapılamıyor göbekte sorun var direk, kadro desen bi merdiven görüyorum inemiyorum ya kırılırsa? Carraro 610 almanı öneririm.
kesinlikle carraro 610. Kron pişmanlıktır. 3 yıldır kullanıcısıyım. Hiç güven vermiyor, her yeri bir sıkıntı. Benim hidrolik disk mesela ama arka fren boşaldı balata falan var, vites geçirleri berbat, ön teker yamuk ayar da yapılamıyor göbekte sorun var direk, kadro desen bi merdiven görüyorum inemiyorum ya kırılırsa? Carraro 610 almanı öneririm.
daytona 2724 benimkibende de var carraro aldığımdan beri frenleri bir kere baktırmadım. yaklaşık 3 yıl oluyor. hidrolik diskli. tabii ki bu yaptığım iyi bir şey değil ama sağlamlığına örnek vermek için söyledim. büyük bir kaza da geçirmiştim başınıza gelmesin. bisikletim korumuştu beni. genelde herhangi bir marka bir xc tipi bisiklet kıyaslandığında carraro derim ben
Kesinlikle carraro sağlam. Ben büyük kazam oldu onda sadece arttırıcı yamuldu çizik ve gidon yamulmasıya atlatmıştım. Frenlere ben de hiç baktırmadım ilk 1 sene frenler şahaneydi ama sonradan niyeyse tutmamaya başladı. Balatalar var daha yarılamadım bilebende de var carraro aldığımdan beri frenleri bir kere baktırmadım. yaklaşık 3 yıl oluyor. hidrolik diskli. tabii ki bu yaptığım iyi bir şey değil ama sağlamlığına örnek vermek için söyledim. büyük bir kaza da geçirmiştim başınıza gelmesin. bisikletim korumuştu beni. genelde herhangi bir marka bir xc tipi bisiklet kıyaslandığında carraro derim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
daytona 2724 benimki
Carraro