Neler Yeni

2300 tl bisiklet önerisi

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
kesinlikle carraro 610. Kron pişmanlıktır. 3 yıldır kullanıcısıyım. Hiç güven vermiyor, her yeri bir sıkıntı. Benim hidrolik disk mesela ama arka fren boşaldı balata falan var, vites geçirleri berbat, ön teker yamuk ayar da yapılamıyor göbekte sorun var direk, kadro desen bi merdiven görüyorum inemiyorum ya kırılırsa? Carraro 610 almanı öneririm.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
bende de var carraro aldığımdan beri frenleri bir kere baktırmadım. yaklaşık 3 yıl oluyor. hidrolik diskli. tabii ki bu yaptığım iyi bir şey değil ama sağlamlığına örnek vermek için söyledim. büyük bir kaza da geçirmiştim başınıza gelmesin. bisikletim korumuştu beni. genelde herhangi bir marka bir xc tipi bisiklet kıyaslandığında carraro derim ben
kesinlikle carraro 610. Kron pişmanlıktır. 3 yıldır kullanıcısıyım. Hiç güven vermiyor, her yeri bir sıkıntı. Benim hidrolik disk mesela ama arka fren boşaldı balata falan var, vites geçirleri berbat, ön teker yamuk ayar da yapılamıyor göbekte sorun var direk, kadro desen bi merdiven görüyorum inemiyorum ya kırılırsa? Carraro 610 almanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de var carraro aldığımdan beri frenleri bir kere baktırmadım. yaklaşık 3 yıl oluyor. hidrolik diskli. tabii ki bu yaptığım iyi bir şey değil ama sağlamlığına örnek vermek için söyledim. büyük bir kaza da geçirmiştim başınıza gelmesin. bisikletim korumuştu beni. genelde herhangi bir marka bir xc tipi bisiklet kıyaslandığında carraro derim ben
daytona 2724 benimki

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can

Mesaj otomatik birleştirildi:

daytona 2724 benimki
Kesinlikle carraro sağlam. Ben büyük kazam oldu onda sadece arttırıcı yamuldu çizik ve gidon yamulmasıya atlatmıştım. Frenlere ben de hiç baktırmadım ilk 1 sene frenler şahaneydi ama sonradan niyeyse tutmamaya başladı. Balatalar var daha yarılamadım bile

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
ben balataları ve mineral yağları yenilesem kendine gelir diye düşünüyorum. halen ortalama bir piyasa bisikletine göre süper tutuyor. eskisi gibi tutmuyor sadece üşeniyorum ben de :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,512
Üyeler
166,390
Son üye
İskender Büyük ♦️
Top Bottom