NuLder Gamer
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba ben bu forumda yeniyim biraz bana forumu anlatır mısınız ? mesela eğlenceli konular açılır mı espirili bir ortam mı var vs... (SDN forumdan geliyorum)
Forum ortamı soran adama kuralları atmak 10 numara
Aynen ama daha burayı tanımadan bir şey söyleyememSdn daha güzel bence
Evet bunu okudum zaten ama ben buradaki ortamı soruyorum.
Güzel bir ortam var eğlenceli konu dışına girmeni önermem ağır siyaset kavgaları oluyor.Merhaba ben bu forumda yeniyim biraz bana forumu anlatır mısınız ? mesela eğlenceli konular açılır mı espirili bir ortam mı var vs... (SDN forumdan geliyorum)
Konu dışına girme siyasi konularda görüşün çok sert değilseMerhaba ben bu forumda yeniyim biraz bana forumu anlatır mısınız ? mesela eğlenceli konular açılır mı espirili bir ortam mı var vs... (SDN forumdan geliyorum)
Güzel bir ortam var eğlenceli konu dışına girmeni önermem ağır siyaset kavgaları oluyor.
@mericcerbayKonu dışına girme siyasi konularda görüşün çok sert değilse
Forumdamı@mericcerbay
@LineaTurco
Özellikle şu ikisiyle siyasete girme veya cumhur ittifakını destekliyorsan direk profiline tıklayıp çıkış yapabilirsinBu forumda sağçıları sevmezler
Ulan bende her halde dedim yazdığıma üzüldü, yazdığına bak ASDUHQWIEqForumdamısadece
Cumhur ittifakını destekleyenlere karşı duygularımı belirtsem fetöcü pehahalı olabilirim@mericcerbay
@LineaTurco
Özellikle şu ikisiyle siyasete girme veya cumhur ittifakını destekliyorsan direk profiline tıklayıp çıkış yapabilirsinBu forumda sağçıları sevmezler