Android Android İçin En iyi Müzik Uygulaması Poweramp 8 Tl

Sevdiğim bi abim sağ olsun hediye etmişti güzel uygulamadır.

Cracke karşıyım orjinal almak bence en iyisi. Bu yüzden gerek duymuyorum şimdilik yetiyor genede sağol
Öncelikle Android'in stock Equlaizeri çok berbat.

Müzik çalar olarak (Bana göre) PlayStore'daki en iyi müzik çalar uygulaması.

Eğer Spofity vb. Kullanıyorsanız, Poweramp Equlaizer indirebilirsiniz. 8TL gibi bir ücreti var. (1 ay deneme süresi var. Artık bunu nasıl uzatırsınız orasına karışmam.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada crack kullandığın aşırı belli be🤣
Crack olarak kullanma, Equlaizer tepkimelerini düzgün veremiyor o.

Tek sevmediğim kısmı. Poweramp'de, Poweramp Equlaizer'da olan Gain, eşik vb. Ayarlama kısmı yok. Ve bu büyük bir eksik (Bence.) Düzgün ayarlar ile, kalite kaybetmeden ses artırabiliyorsunuz. Ama bu özellik Equlaizerinde var.

@İsimyok08 Nasılım? 😎💪
Screenshot_20210528-210931_ViPER4Android_FX.png

beyler bende 25tllik bi kablolu kulaklık var markasıda saçma bişey bunu kursam kulaklığa zarar verme olasılığı varmıdır ? bi sıkıntı çıkarırmı

beyler bende 25tllik bi kablolu kulaklık var markasıda saçma bişey bunu kursam kulaklığa zarar verme olasılığı varmıdır ? bi sıkıntı çıkarırmı
Abartmadığınız sürece problem olmaz. Geri abartırsanız kaliteli bir kulaklık olsa dahi zarar görür.

İyi bir kulaklık gerekiyor, yoksa öğrendim.
Aslında pek kulaklıkla ilgili değil. Şuan kullandığın kulaklık yeterli temel şeyler için. Neyse, konuyu dağıtmayalım. DC gel canısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir sıkıntı olmaz. Ama Equlaizer tepkimeleri kötü gelebilir. (Kulaklıktan dolayı.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,547
Üyeler
175,064
Son üye
zasta16
Geri