EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Sevdiğim bi abim sağ olsun hediye etmişti güzel uygulamadır.
Tamam beler sinirlenmeyin.Ya bi Android11 gelsin be adam. Benden çok istiyorsun benim telefonuma Magisk kurmayı yahu!
Öncelikle Android'in stock Equlaizeri çok berbat.
Müzik çalar olarak (Bana göre) PlayStore'daki en iyi müzik çalar uygulaması.
Eğer Spofity vb. Kullanıyorsanız, Poweramp Equlaizer indirebilirsiniz. 8TL gibi bir ücreti var. (1 ay deneme süresi var. Artık bunu nasıl uzatırsınız orasına karışmam.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada crack kullandığın aşırı belli be
Crack olarak kullanma, Equlaizer tepkimelerini düzgün veremiyor o.
Ah birde ayar yapmayı bilsen@İsimyok08 Nasılım?
Alıntıyı görüntüle
İyi bir kulaklık gerekiyor, yoksa öğrendim.Ah birde ayar yapmayı bilsen
Abartmadığınız sürece problem olmaz. Geri abartırsanız kaliteli bir kulaklık olsa dahi zarar görür.beyler bende 25tllik bi kablolu kulaklık var markasıda saçma bişey bunu kursam kulaklığa zarar verme olasılığı varmıdır ? bi sıkıntı çıkarırmı
Aslında pek kulaklıkla ilgili değil. Şuan kullandığın kulaklık yeterli temel şeyler için. Neyse, konuyu dağıtmayalım. DC gel canısı.İyi bir kulaklık gerekiyor, yoksa öğrendim.
Hiçbir sıkıntı olmaz. Ama Equlaizer tepkimeleri kötü gelebilir. (Kulaklıktan dolayı.)beyler bende 25tllik bi kablolu kulaklık var markasıda saçma bişey bunu kursam kulaklığa zarar verme olasılığı varmıdır ? bi sıkıntı çıkarırmı
Aynen bayağı yeterli.Aslında pek kulaklıkla ilgili değil. Şuan kullandığın kulaklık yeterli temel şeyler için. Neyse, konuyu dağıtmayalım. DC gel canısı.
[
Bozulma ihtimali var, cızırdamaya başlıyorlar bir süreden sonra.Hiçbir sıkıntı olmaz. Ama Equlaizer tepkimeleri kötü gelebilir. (Kulaklıktan dolayı.)