Valorant derecelide kasma dm de kasmama

Foloski

80+
Reaksiyon skoru
31
Selamlar bu sorunu sürekli olarak yaşamıyorum ama 7 günden 2 sinde valorant girdiğim zaman dereceli sanki akıcı değilmiş gibi oluyor. dereceliden çıkıp hemen deathmatch girdiğimde kasma sorunu tamamen ortadan kalkmış çok akıcı bir oyun oluyor.
sistemim:
rx570 8gb oc ekran kartı
ryzen 3 3100 işlemci
650 w sharkoon psu
b450m a pro max anakart
kingston a 2000 250 gb ssd
seagate 1 tb hdd
şimdiden teşekkürler

Başka oyunda oluyor mu?
Kullanımlar sıcaklıklar felan anormal durumlar var mı?

valoranttan kaynaklı olabilir bu aralar birçok insanda bu şekil sıkıntılar var

valoranttan kaynaklı olabilir bu aralar birçok insanda bu şekil sıkıntılar var
sorunu uzun süredir yaşıyorum ama :(
pingten dolayı olabilir mi sizce
ya da dönüştücü kullanıyorum hdmı to vga
ondan kaynaklı olabilir mi?

Selamlar bu sorunu sürekli olarak yaşamıyorum ama 7 günden 2 sinde valorant girdiğim zaman dereceli sanki akıcı değilmiş gibi oluyor. dereceliden çıkıp hemen deathmatch girdiğimde kasma sorunu tamamen ortadan kalkmış çok akıcı bir oyun oluyor.
sistemim:
rx570 8gb oc ekran kartı
ryzen 3 3100 işlemci
650 w sharkoon psu
b450m a pro max anakart
seagate 1 tb hdd
şimdiden teşekkürler
büyük ihtimalle oyundan kaynaklı çünkü bende de aynı sorun var.

Valoranttan kaynaklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun oyunda.
Uzun zamandır var.
kanka ekran kartının driverini aralık 2020 driveri yaptım düzeldi sorun
eski driveri yükledim yani

riota ticket attım driver falan güncellettiler dduyla sildim tekrar yükledim vs hiçbiri bir işe yaramadı ya
Riot'un ticket sistemi çok kötü.
Sorunumu 5 günde çözemeyip "yauw yienim ekran kartın eski ondan" gibi saçma sapan bir cevap verip beni şutladılar. Sert bir uslupla tekrar sorunumu ve bu sorunun ekran kartımın eski olmadığını, olsa da diğer oyunlarda problem olmadığını yazdım. 3-4 gündür cevap gelmedi.

Oyuncularını bu kadar önemseyen bir şirketin bu denli saçma bir ticket sisteminin olması.. sorunu çözemedik yerine saçma sapan şeylere bağlayıp şutluyorlar insanları

sistemim:
rx570 8gb oc ekran kartı
ryzen 3 3100 işlemci
650 w sharkoon psu
b450m a pro max anakart
seagate 1 tb hdd
şimdiden teşekkürler
kardeşim bişi diyecem sana bu psu ses cıkarıyor mu ben aldım burda konu actım dediler kötüdür alma diye gittim iptal ettim baktım ki sen kullanıyorsun acaba nasıl dır memnun musun

sistemim:
rx570 8gb oc ekran kartı
ryzen 3 3100 işlemci
650 w sharkoon psu
b450m a pro max anakart
seagate 1 tb hdd
şimdiden teşekkürler
Isınma veya monitör hz'inden diye düşünüyorum 60hz ile her oyunda kasıyormuş hissiyatı verir

Riot'un ticket sistemi çok kötü.
Sorunumu 5 günde çözemeyip "yauw yienim ekran kartın eski ondan" gibi saçma sapan bir cevap verip beni şutladılar. Sert bir uslupla tekrar sorunumu ve bu sorunun ekran kartımın eski olmadığını, olsa da diğer oyunlarda problem olmadığını yazdım. 3-4 gündür cevap gelmedi.

Oyuncularını bu kadar önemseyen bir şirketin bu denli saçma bir ticket sisteminin olması.. sorunu çözemedik yerine saçma sapan şeylere bağlayıp şutluyorlar insanları
Yani işin kısacası ;
Ticket atıp harcayacağız sürede ellerinizi açıp Allah'a dua etseniz sorununuz daha hızlı çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,429
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri