Samsung Telefon Önerisi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Bütçe
2000
Merhaba Annem için telefon alıcam genelde telefonla arama yapar yada klasik facebook ile uğraşır telefon kasmasın ve dayanıklı olsa yeter tek sorun samsung istiyor önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe belli değil tam ama 2000 2700 arası diyebilirim daha düşük olsada olur.

Merhaba Annem için telefon alıcam genelde telefonla arama yapar yada klasik facebook ile uğraşır telefon kasmasın ve dayanıklı olsa yeter tek sorun samsung istiyor önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe belli değil tam ama 2000 2700 arası diyebilirim daha düşük olsada olur.
Bu bütçede "Samsung" önermem. Aynı fiyata çok daha güçlü modellere sahip markalar var. Örnek olarak "Oppo" , "XİA.." vs.

Bu bütçede "Samsung" önermem. Aynı fiyata çok daha güçlü modellere sahip markalar var. Örnek olarak "Oppo" , "XİA.." vs.
Özellikler yüksek olsun fln pek önemli değil aslında telefon kasmasın f/p olsun yeter

Özellikler yüksek olsun fln pek önemli değil aslında telefon kasmasın f/p olsun yeter
Ben de bu bütçelerde telefon bakıyordum "Samsung"un modellerinde hep "2gb RAM" kullanılmış. Lakin yaptığım araştırmalar sonucunda "3gb RAM"in mobil pazarında düzgün bir deneyim için gerekli olduğunu öğrendim. Telefonlar konusunda yeniyim varsa yanlışım düzeltin lütfen.

Geri