Neler Yeni

Samsung Telefon Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
Merhaba Annem için telefon alıcam genelde telefonla arama yapar yada klasik facebook ile uğraşır telefon kasmasın ve dayanıklı olsa yeter tek sorun samsung istiyor önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe belli değil tam ama 2000 2700 arası diyebilirim daha düşük olsada olur.
Ben a70 kullanıyorum çok memnunum. fakat bütçeyi biraz geçebilir 3200tl civarında.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
TCL 10L var o bütçede, artarsa Realme 7 veya M21. M21 çok pahalanmış ama.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikli olarak sıralıyorum.
Samsung Galaxy M21
Samsung Galaxy A31
Samsung Galaxy A30s
Samsung Galaxy A21s
A21s modelini ben kullanıyorum oyun da oynuyorum şahsen benim işimi görüyor.
A31 modelini Annem kullanıyor oyun oynamıyor kamerasından olsun bataryasından olsun memnun kendisi.
Düzenleme: A21s modeli, A31'e göre daha zarif ama A31 daha kaba. Abartılacak kadar değil ama ikisi arasında karşılaştırma yaparsak böyle :)

Galatasaray8

80+ Bronze
Batarya ve ekran çerçevelerinin kalın olması sizin için sorun değilse iPhone SE öneririm. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi işlemci, en uzun güncelleme desteğine ve en iyi video performansına sahip.
Ben şuan 9.sınıfım beni 12,sınıfa kadar götürürmü iphone se 2.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Arkadaşlar adam samsung'un mantıklı olmadığını biliyor.

Galatasaray8

80+ Bronze
Rahat götürür. Günümüzde 5 yıllık iPhone 7 lerin bile gayet iyi bir performansı var.
Zaten powerbank alacağım bataryası sıkıntı olmaz dimi.
Arkadaşlar adam samsung'un mantıklı olmadığını biliyor.
ben mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rahat götürür. Günümüzde 5 yıllık iPhone 7 lerin bile gayet iyi bir performansı var.

Huawei Powerbank 10000mAh 18W Type-C, Beyaz​

bu powerbank

(Evo)lution

80+ Bronze
Zaten powerbank alacağım bataryası sıkıntı olmaz dimi.

ben mi?
@Sıradan Kullanıcı adlı arkadaş eski iPhone SE kullanıcısı ve bataryasının 1 günü çıkardığını ve 5-6 saat ekran süresi verdiğini söylüyordu. Bataryanın sıkıntı çıkaracağını pek sanmıyorum. Eğer ileride bataryası çok az giderse (Genellikle 2-3 sene sonra her cihazın bataryası değiştirme ister) bataryayı değiştirirsiniz kullanmaya devam edersiniz.

Galatasaray8

80+ Bronze
@Sıradan Kullanıcı adlı arkadaş eski iPhone SE kullanıcısı ve bataryasının 1 günü çıkardığını ve 5-6 saat ekran süresi verdiğini söylüyordu. Bataryanın sıkıntı çıkaracağını pek sanmıyorum. Eğer ileride bataryası çok az giderse (Genellikle 2-3 sene sonra her cihazın bataryası değiştirme ister) bataryayı değiştirirsiniz kullanmaya devam edersiniz.
Hocam kutudan çıkan sadece şarj kablosu typc c değil mi?yani bu powerbanke uyar mı?

(Evo)lution

80+ Bronze
Hocam kutudan çıkan sadece şarj kablosu typc c değil mi?yani bu powerbanke uyar mı?

Uyar. Eğer cihaz yeni üretimse kutu ince oluyor ve kutudan sadece type c şarj kablosu çıkıyor. Eski üretimse kutu kalın oluyor ve kutunun içinden 5w şarj adaptörü, USB kablosu (type C değil) ve earpods çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,229
Üyeler
161,972
Son üye
Hakoist34