Yusuf baluk
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
arkadaşlar merhaba benim pc de ssd var vindows ona kurulu eskiden hızlı açılıyordu 2. monitörü taktıktan sonra yavaş açılmaya başladı sizce sorun nedir
Monitör geç açılıyor olabilir mi?arkadaşlar merhaba benim PC de SSD var vindows ona kurulu eskiden hızlı açılıyordu 2. monitörü taktıktan sonra yavaş açılmaya başladı sizce sorun nedir
aslında windows hoşgeldiniz yazısı çok uzun sürüyorMonitör geç açılıyor olabilir mi?
nasıl bakacağım değerlereHız değerlerini paylaşır mısın?
SSD modelin ne?aslında windows hoşgeldiniz yazısı çok uzun sürüyor
crucial bx500 bunun 240gb olanıSSD modelin ne?
Test programları ;
![]()
Downloading File /78192/CrystalDiskInfo8_17_14.exe - CrystalDiskInfo - OSDN
Free download page for Project CrystalDiskInfo's CrystalDiskInfo8_17_14.exe.CrystalDisklnfo is disk utility that supports some types of USB connections, Intel RAID, and NVMe. If anything abnor...crystalmark.info
![]()
Downloading File /77936/CrystalDiskMark8_0_4c.exe - CrystalDiskMark - OSDN
Free download page for Project CrystalDiskMark's CrystalDiskMark8_0_4c.exe.CrystalDiskMark is benchmark software that measures the transfer speed of media data storage drive such as HD, SSD, US...crystalmark.info
onun ne demek olduğunu bilmiyorum ama windows çakma crack liUEFI mi kurdun?
Neden crack kurdun?onun ne demek olduğunu bilmiyorum ama windows çakma crack li
ben kurmadım bilgisayarcı kurdu bana kalsa cracki kullanmamNeden crack kurdun?
Korsana desteğimiz yok.
Şu bilgisayarcılara kurdurmayın artık. Format atarsan çözülür yüksek ihtimalle.ben kurmadım bilgisayarcı kurdu bana kalsa cracki kullanmam
başka yolu yokmuŞu bilgisayarcılara kurdurmayın artık. Format atarsan çözülür yüksek ihtimalle.
Önemli bilgilerini yedekle.başka yolu yokmu