Sizce Fen Lisesi mi Anadolu Lisesi mi?

Anadolu girersen hem oyun hem ders yetişebilir ama fen lisesi girersen oynamaya erken veda edersin aksi takdirde notların çok düşük olur.

Trabzon Vakfıkebir lisesi 400 civarı
trabzondaysan işler değişir oradaki liseler hakkında bilgim yok ama önceki sene çok zordu eğer bu sene o zorlukta olmazsa tahminimce puanlar çok yukarı çıkar

dandik fen lisesi yerine adam akıllı bir anadoluya git bence benim puanım izmir çiğli fene yetiyodu gitmedim

İmkanın varsa tabii ki fen, 400 puanla nasıl bir fen lisesi gelir onu bilemem ama.
Geçen sene puanı 420 idi ama bu yıl düşer diye düşünüyorum çünkü kontenjanlar aynı kaldı öğrenci sayısı çok düştü

Selam arkadaşlar eğer istediğim anadolu lisesinin puanı çok yüksek sizce alamazsam bir fen lisesine mi gideyim (400 alırım diye düşünüyorum) ortalama bir anadolu lisesine mi? (hukuk istiyorum ama fikrim değişebilir)
Fen lisesi çok ağır diyorlar.

galatasaray da anadolu lisesi bu nasıl soru asıl önemli olan yüzdelik dilim ben 0.46 idim 489 puanla

galatasaray da anadolu lisesi bu nasıl soru asıl önemli olan yüzdelik dilim ben 0.46 idim 489 puanla
Demek istediğim hukuk istiyorum ama yüksek puanlı bir anadolu lisesine puanım yetmez bende adrese dayalı anadoluya mı yerleşiyım yoksa fene mi gideyim diye soruyorum

Demek istediğim hukuk istiyorum ama yüksek puanlı bir anadolu lisesine puanım yetmez bende adrese dayalı anadoluya mı yerleşiyım yoksa fene mi gideyim diye soruyorum
ha öyleyse fene git bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asıl faktör fen anadolu deği,l de okulun ne kadar iyi bir okul olduğu okul ne kadar iyiyse sen de o kadar iyisindir

sayısal sözel diye bakma olaya onlar lisede bile çok değişecek

ha öyleyse fene git bence

asıl faktör fen anadolu deği,l de okulun ne kadar iyi bir okul olduğu okul ne kadar iyiyse sen de o kadar iyisindir

Bende ondan bahsediyorum

İnşallah

iyi anadolu > orta fen

hatta iyi anadolu > iyi fen mesela

istanbul erkek vs ankara fen lisesi yapsak bile bana göre anadolu lisesi

ben oyumu fenden yana kullanıyorum tabii ki o fen lisesinden daha iyi anadolular varsa kesinlikle onlara gitmeni öneriririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,870
Üyeler
186,255
Son üye
bilaldrsngl
Geri