Rehber The Witcher 3 Detaylı Rehber![Askıya Alındı]

Elinize sağlık. yeni başlayacak arkadaşlar için çok öğretici olmuş.

Şu oyunu ps4 deyken 6-7 ayımı vermiştim.Bende bir oyunu 2.kez oynarken sıkılma gibi bir özellik var.Pc de alıp oynamak istiyorum ama hem eskisi gibi çok vakit ayıramam hem de bıkarsam güzelim oyundan diye korkuyorum :rolleyes: Bu arada çok güzel rehber olmuş ellerine sağlık

Şu oyunu ps4 deyken 6-7 ayımı vermiştim.Bende bir oyunu 2.kez oynarken sıkılma gibi bir özellik var.Pc de alıp oynamak istiyorum ama hem eskisi gibi çok vakit ayıramam hem de bıkarsam güzelim oyundan diye korkuyorum :rolleyes: Bu arada çok güzel rehber olmuş ellerine sağlık
oyunu 4. kez baştan bitirmeye başlayan ben :) insanın sıkılası gelmiyor.

Şu oyuna 200 saat gömdüm bu oyunu oynarken tüm dertlerimi ve dünyayı unutuyordum sanki masal aleminde yaşıyordum çok güzeldi en güzel zamanlarımdı ve üzerinden 2 sene geçti hiç bir oyun bana bu zevki veremedi.

Şu oyuna 200 saat gömdüm bu oyunu oynarken tüm dertlerimi ve dünyayı unutuyordum sanki masal aleminde yaşıyordum çok güzeldi en güzel zamanlarımdı ve üzerinden 2 sene geçti hiç bir oyun bana bu zevki veremedi.
bende kafayı bu oyuna veriyorum dış dünyayı aldırmamak için dünyası geniş ve dolu olduğu için sıkmıyor bu kadar saat oynamama rağmen haylen daha yapmadığım görevler var şimdiki tam bitirişimde onları'da yapıcam. 250 saat sürer sanırsam yada 300

Ya helal olsun! Witcher 3 ne kadar derin bir oyunmuş öğrenmiş oldum. Emeğine sağlık.

hocam verendeki diğer ipuçları incele ve baronun karısını bul kısmındayım bir türlü bulamadım ne yapmam gerekiyor?

Eline sağlık güzel rehber olmuş

xboxda goty edition 38 tl olmus bende aldım işime yarıycak bi rehber eline sağlık

hocam bu nasıl bir rehber. maşallah ekrandan alıyorum emek kokusunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,517
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri