slmbnemıstık
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,201
Dolandırıcı site burdan bir şey önermeyin.![]()
Kingston HyperX Impact 8GB DDR4 2933 MHz 8 GB 1 x 8 GB DDR4 2933 MHz 260-pin SO-DIMM Black
RAM HX429S17IB2/8 Kingston HyperX Impact 8GB DDR4 2933 MHz 8 GB 1 x 8 GB DDR4 2933 MHz 260-pin SO-DIMM Blackwww.bossbilisim.com
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/ laptop bu hocamMonster laptoplar genelde crucial RAM kullanır. Ramin cas ve voltaj değerini bilirsem daha iyi yardımcı olabilir
tamam hocam o zaman biraz bekleteceğim arkadaşa sorayımramin cas değeri yazmıyor. CPU-z indirip spd ve memory kısımlarını atın da bakayım
hocam bende monster kullanıyorum ve aida64den bakınca samsung 3200 mhz ram yazıyor ve trde yok 50 dolarMonster laptoplar genelde crucial RAM kullanır. Ramin cas ve voltaj değerini bilirsem daha iyi yardımcı olabilirim
bilmiyorum kendisi de bilmiyor bakıyor şuanArkadaşın hangi laptop ramini kullanıyor biliyor musun? aynı ramden bir tane daha 8 gb alması daha verimli olur
cpu-z programı ile bakabilirbilmiyorum kendisi de bilmiyor bakıyor şuan
ramin cas değeri yazmıyor. CPU-z indirip spd ve memory kısımlarını atın da bakayım
açmıyor hocam windows koruma etkin diyor çalıştırma var ona tıklıyoruz açmıyor en son yönetici olarak çalıştırdık açmadı ne yapabilirizcpu-z programı ile bakabilir
windows defenderı kapatarak deneyinaçmıyor hocam windows koruma etkin diyor çalıştırma var ona tıklıyoruz açmıyor en son yönetici olarak çalıştırdık açmadı ne yapabiliriz