Ekstra içerik demek. Çok GB değilse indirebilirsinAlıntıyı görüntüle
Merhaba cyberpunk indirdim fakat mağazama cyberpunk 2077 bonus content adında bir şey geldi bu nedir bunu indirmelimiyim?
tamam teşekkürler yardımcı olduğunuz içinEkstra içerik demek. Çok GB değilse indirebilirsin
Aynı Soruya Ben De Yanıt Arıyorum,30 Saatte Oyunu Bitirdim Çok Da Eğlendim.Merhaba cyberpunk indirdim fakat mağazama cyberpunk 2077 bonus content adında bir şey geldi bu nedir bunu indirmelimiyim?
şey içeriği nedir bilen varmı onu indiriyorum şuandada merak ettimAynı Soruya Ben De Yanıt Arıyorum,30 Saatte Oyunu Bitirdim Çok Da Eğlendim.
Ama Nedir Bu Ekstra İçerik Anlayamadım 3 GB Boşuna İndirmemişimdir Umarım Ki DLC Paketi De Sunulmadı Oldukça İlginç
birde oyun hakkında ne düşünüyorsunuz yeni aldım oynamaya başlıyacağımAynı Soruya Ben De Yanıt Arıyorum,30 Saatte Oyunu Bitirdim Çok Da Eğlendim.
Ama Nedir Bu Ekstra İçerik Anlayamadım 3 GB Boşuna İndirmemişimdir Umarım Ki DLC Paketi De Sunulmadı Oldukça İlginç
Oyunu GTX 1660 Super Gaming X İle 1080p High Ayarlarda Sabit 50-60 FPS Oynamıştımbirde oyun hakkında ne düşünüyorsunuz yeni aldım oynamaya başlıyacağım
Teşekkürler ben rtx 2060 ile oynuyacağım kaç fps alaırım bilmiyorum inmesine az kaldı teşekkürler yenidenOyunu GTX 1660 Super Gaming X İle 1080p High Ayarlarda Sabit 50-60 FPS Oynamıştım
Umarım Yeni Gelen 30-40 GB'lik Güncellemelerle Batırmamışlardır
Hikayesine İse Oldukça Sürükleyici Ve Eğlenceli Ben Çok Beğendim,Ancak Oyun Muhtemelen Bildiğin Üzere Olması Gerekenden Çok Erken Çıktı.
Ve Bu Da Hem Oyundan Hem Hikayeden Kesintilere Sebep Olmuş.
Oyunun Belirli Bir Kısmından Sonra Paraya İhtiyacın Olacaktır,Ayak İşleri (Yan Görev) Yapmak İstemiyorsan Hile Yapabilirsin Ancak Yan Görevlerden Çok Eğlenceli Uzayan Görev Zincirleri Çıkabiliyor Oynamanı Öneririm,Şimdiden Hayırlı Olsun İyi Oyunlar![]()
Oynayın oynatın reis. Bug'ları var diyolardı ama ben çıktıktan uzun süre sonra oynadım, oyunu kıran buglarla karşılaşmadım bir tane hariç. Görevin başlaması için karakterin bizi araması gerekiyordu ama bi türlü aramıyordu falan. Oynadığım zaman aşırı ama aşırı fazla eğlendim. Böyle FPS olup da açık dünya olan ve hikayesi sürükleyen bir oyun gerçekten özlemiştim. Fena sardı. Bugün Epic'te yeniden aldım 64 liraya (cracked oynamıştım), finallerim bitsin indirip yardırıcamşey içeriği nedir bilen varmı onu indiriyorum şuandada merak ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde oyun hakkında ne düşünüyorsunuz yeni aldım oynamaya başlıyacağım
30 Saat O Oyuna Yazık Etmişsin Sadece Ana Hikayeden İlerleyip Başka Hiçbir Görev Yapmadın Büyük İhtimalle.Aynı Soruya Ben De Yanıt Arıyorum,30 Saatte Oyunu Bitirdim Çok Da Eğlendim.
Ek İçerik Yeni Gelen Dlc Ler Giysiler Arabalar Johnn Silver Hand İçin Alternatif Görünüm Felan İndir Yani Ve Bu Oyunu Hakkını Vererek Oynaman Lazım Ana Görevden İlerlersen Sadece Hiçbirşey Göremeden Bitirmiş Olursun Yan Görevler Ve İş Bitiricilerin Verdiği Görevleride Yap Derim Bazıları Varki Ana Hikaye Kalitesindeşey içeriği nedir bilen varmı onu indiriyorum şuandada merak ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde oyun hakkında ne düşünüyorsunuz yeni aldım oynamaya başlıyacağım