Bu kasanın ön tarafına fan takılır mı?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
773
Aşağıda gördüğünüz kasanın ön tarafında boşluk var ama bu kasaya fan takılır mı emin olamadım. 2 adet 120 mm fan sipariş verdim. Fanı taksam bir işe yarar mı? Boşluk küçük mü kalıyor?

Screenshot_20210602_175829_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20210602_175825_com.android.gallery3d.jpg

Tam boşluğun denk geldiği yere 1 adet fan taktım. Altına da 2 adet takmayı düşünüyorum.

Not: Sistem Izoly değil. Sadece metalini kullanıyorum. Egzoz fanını da Dark Solid 120 mm fan ile değiştirdim.
Yan taraflarını matkap ile delsem işe yarar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Matkap ile yan tarafları delsem işe yarar mı?

Elinizdeki fan 120mm ise başka takacağınız yerlere elinizdeki fanı takmayı deneyip kendiniz gözlemleyebilirsiniz.

Elinizdeki fan 120mm ise başka takacağınız yerlere elinizdeki fanı takmayı deneyip kendiniz gözlemleyebilirsiniz.
Deneyceğim hocam ancak bu boşluk yeterli midir? Olmazsa üst kısma takıcam.

Öndeki fanı biraz aşşağı takmışsınız gibi geldi onu söküp yukarıya kaldırın, alt fan için yer açılır muhtemelen.

Öndeki fanı biraz aşşağı takmışsınız gibi geldi onu söküp yukarıya kaldırın, alt fan için yer açılır muhtemelen.
Hocam fan takıcak yer var. Sadece hava alabilir mi diye sordum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Hocam fan takıcak yer var. Sadece hava alabilir mi diye sordum.
Pardon tam okumamışım. Matkapla yanları delerseniz işe yarar ama çirkin durma ihtimali yüksek bu yüzden ben üst kısma egzoz fan olarak takmayı tercih ederdim

Deneyceğim hocam ancak bu boşluk yeterli midir? Olmazsa üst kısma takıcam.
orada senin fanınla beraber 2 fanlık yer var. diğer fanı yukarıya egzoz olacak şekilde takabilirsin.

Pardon tam okumamışım. Matkapla yanları delerseniz işe yarar ama çirkin durma ihtimali yüksek bu yüzden ben üst kısma egzoz fan olarak takmayı tercih ederdim
Ön taraf için yeterli boşluk yok sanırım.

orada senin fanınla beraber 2 fanlık yer var. diğer fanı yukarıya egzoz olacak şekilde takabilirsin.
Peki hocam yeterli havayı alabilirler mi?

Ön taraf için yeterli boşluk yok sanırım.

Peki hocam yeterli havayı alabilirler mi?
hava girişi çok iyi değil ancak pek de yapacak bir şey yok. oradan aldığı havayla idare edecek. pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

hava girişi çok iyi değil ancak pek de yapacak bir şey yok. oradan aldığı havayla idare edecek. pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Hocam o girişten bir parmağım giriyor. Hatta en kalın parmağım bile giriyor. Umarım boşuna takmış olmam.

Hocam o girişten bir parmağım giriyor. Hatta en kalın parmağım bile giriyor. Umarım boşuna takmış olmam.
boşuna takmış olmazsın illa ki faydası olur. sendekini biraz yukarı kaldırıp hemen altına 1 tane daha takarsın. diğerini de yukarıya en arkaya egzoz olarak takarsın

Geri