emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhaba ben ssd ile mining yapmak istiyorum da minimum hangi ssd yi önerebilirsiniz 500tl bütçem var önerebilirseniz sevinirim 
peki rica etsem bana önerebilir misiniz? bütçemi arttırırımEvet yapılır, o bütçede alacağınız disk pek kar bırakmaz.
mining yapmak istiyorum minimum ne önerebilirsin 2. el den de alabilirim test ederek ne işimi görebilir ben 4tb hdd alma taraftarıyımChia için 500 TL bütçe az ve ssd alma gerek yok hdd al eğer sadece mining için ise
Bence yerine bunu al daha hızlı iyi kazar.mining yapmak istiyorum minimum ne önerebilirsin 2. el den de alabilirim test ederek ne işimi görebilir ben 4tb hdd alma taraftarıyım
Evet HDD tarafına yönel herkes HDD kullanıyor 2 veya 4 al daha üstüne bütçen yetiyorsa.Ben mining için alsam en ucuzundan biraz pahalı olanını alırımmining yapmak istiyorum minimum ne önerebilirsin 2. el den de alabilirim test ederek ne işimi görebilir ben 4tb hdd alma taraftarıyım
Okuma ve yazma hızı önemli değil kapasite önemli diye biliyorumBence yerine bunu al daha hızlı iyi kazar.
![]()
Kingston A2000 SA2000M8/1000G PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/1000G PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/1000G PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.149,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet HDD tarafına yönel herkes HDD kullanıyor 2 veya 4 al daha üstüne bütçen yetiyorsa.Ben mining için alsam en ucuzundan biraz pahalı olanını alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Okuma ve yazma hızı önemli değil kapasite önemli diye biliyorum
İzledim bu videoyu
tamamdır 4tb ile yapacağım ilk sonra da ondan kazandığım ile de bir 4 lük daha alırım olurmu bana 4tb lik hdd aylık 200tl versin yeter allah bereket versin yaniEvet HDD tarafına yönel herkes HDD kullanıyor 2 veya 4 al daha üstüne bütçen yetiyorsa.Ben mining için alsam en ucuzundan biraz pahalı olanını alırım
Ve M2 SSD ile chia mining yapılıyor mu ben hep sata ssd ve hdd ile yapanı gördüm ve usb drive ile
Yapılıyor yapılmasa m2 fiyatları 2 3 katına çıkmazdı demek ki daha iyi oluyordur bence.Evet HDD tarafına yönel herkes HDD kullanıyor 2 veya 4 al daha üstüne bütçen yetiyorsa.Ben mining için alsam en ucuzundan biraz pahalı olanını alırım
Ve M2 SSD ile chia mining yapılıyor mu ben hep sata ssd ve hdd ile yapanı gördüm ve usb drive ile