Oneri bilgisayar 5 6k

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Neden bu kadar gereksiz yükseldin anlamadım olursa bütçesi çoğalır diye önerdim. Çok gereksiz yükselme.
Adam param olunca sistem alıcam demiyor, 5 6 k bütçesi var ve öneri istiyor.

Tamam kardeşim ben en yanlışını önerdim siliyorum bak. Saçma saçma konuşuyorsunuz öylesine attım ?
saçma mı konuşuyoruz :D? trollsün büyük ihtimal adamın bütçesinin 2 katı sistem önerip öylesine attım belki yükseltir diyorsun

Birde alınır bir şey olsa bari 10k 2060 sistem var o paraya monitör dahil diye 12k şişirmişler
Tamam dostum ister alsın ister almasın ben ne yapayım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saçma mı konuşuyoruz :D? trollsün büyük ihtimal adamın bütçesinin 2 katı sistem önerip öylesine attım belki yükseltir diyorsun
Troll müyüm ? Troll olsam sence bu kadar fazla yazıya yanıt verir miyim ?

Kardeşim sanane ? istediğimi öneririm anlaması kıtsınız herhalde ?
hocam istediğimi öneririm diye bir şey yok adam yardım istiyor 5 6 k pc siz gidip 11 k pc atıyorsunuz belki para gelir falan diyorsunuz adam arttırabilse arttırabilirim yazar zaten

Dostum 9 stok kalmış ben bunu almanı öneririm. 6K bütçen olduğu için işlemciyi yükseltebilirsin veya ram ekleyebilirsin.
Maalesef bu bütçeye bu kadar oluyor, 12k sistem önermeyi çok isterdim.

Medus konudan uzaklaştırılmıştır, eğer konu dışı mesaj atan olursa daha fazla onu da uzaklaştırırım. Konuyu bölmeyin.

Dostum 9 stok kalmış ben bunu almanı öneririm. 6K bütçen olduğu için işlemciyi yükseltebilirsin veya ram ekleyebilirsin.
Maalesef bu bütçeye bu kadar oluyor, 12k sistem önermeyi çok isterdim.
Yukarı attığım özelleştirmelerle 6,560tl oluyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,193
Üyeler
189,572
Son üye
ntcbk2k