Valorant kaç GB internet harcar ?

Gocer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
Beyler bölgemizde teknik arıza varmış (türk telekom 😑) kendi telefon internetimi bilgisayara bağlamak istiyorum 1 saat aralıksız sadece valorant oynasam ne kadar internet gider tahmini

Normal harcar.

saat başı ortalama 300-400mb harcar

Yanlış hatırlamıyor isem 1-2 rekabetçi oynadığımda 200-300 Mb harcıyordu.

Rekabetçi oyunlar çok internet harcamıyor diye biliyorum ama ping sorunu çok fazla oluyor hele hele fps oyununda oynanamaz hale getirmişti benim oyunumu

Rekabetçi oyunlar çok internet harcamıyor diye biliyorum ama ping sorunu çok fazla oluyor hele hele fps oyununda oynanamaz hale getirmişti benim oyunumu
sabit interneti mobil veriden bile kötü olan bne :KEKW: (kekw neden yok ya)

saat başı ortalama 300-400mb harcar
Yanlış hatırlamıyor isem 1-2 rekabetçi oynadığımda 200-300 Mb harcıyordu.
Az gibi geldi çok iyimiş.
sabit interneti mobil veriden bile kötü olan bne :KEKW: (kekw neden yok ya)
1 rekabet maçında yaklaşık 200 mb harcıyor ( denendi )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.

bir ara bende wi-fi'siz kaldım kendi telefon internetimi sadece oyunlar için kullandım 1 ay boyunca 10 gb'dı ve yetiyordu ayrıca valorantı bilmiyorum fakat lol maç başına 40-50 mb yiyor ona göre hesaplayabilirsin

bir ara bende wi-fi'siz kaldım kendi telefon internetimi sadece oyunlar için kullandım 1 ay boyunca 10 gb'dı ve yetiyordu ayrıca valorantı bilmiyorum fakat lol maç başına 40-50 mb yiyor ona göre hesaplayabilirsin
valorantta maç başına 180 mb yiyor bendede 8 gb var 2 gün rahat yeter

Geri