Şu sisteme soğutucu önerir misiniz?

Xangetsu

80+
Reaksiyon skoru
216
Arkadaşlar iyi forumlar. Sizce şu aşağıdaki sistem nasıl? (Ekran kartını fiyatlar düşünce alacağım.) Eğer bir sorun görmüyorsanız bu parçaları alacağım ve bir soğutucuya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. 200TL civarı şu sisteme uygun iyi bir soğutucu önerebilir misiniz?

Sistem:

O kasa yerine bu ikisi çok daha iyi
Soğutucu olarak T6 Ultra alabilirsin.

Knk 200 TL bütçe ile alınabilecek en mantikli ve performansli hava soğutma snowman T6 ultra Akakçe de 188 TL ye düşmüştü en son ve gayet başarılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk 200 TL bütçe ile alınabilecek en mantikli ve performansli hava soğutma snowman T6 ultra Akakçe de 188 TL ye düşmüştü en son ve gayet başarılı
https://www.akakce.com/arama/?q=Snowman+T6&s=2 burdan bakabilirsin knk

O kasa yerine bu ikisi çok daha iyi
Soğutucu olarak T6 Ultra alabilirsin.
Dostum kasa ve PSU'ya baktım. Bana önerdiğin PSU 550W benim alacağım kasadaki ise 650W ve Corsair delta RGB'yi donanım arşivi beğenmişti, eskiden topladığı sistemlerde de genelde kullanmıştı bu yüzden Corsair delta RGB'yi almak daha mantıklı değil mi?

Dostum kasa ve PSU'ya baktım. Bana önerdiğin PSU 550W benim alacağım kasadaki ise 650W ve Corsair delta RGB'yi donanım arşivi beğenmişti, eskiden topladığı sistemlerde de genelde kullanmıştı bu yüzden Corsair delta RGB'yi almak daha mantıklı değil mi?
Spec delta kötü bir kasa değil ama çok pahalı. Dark Maxima V20 almak daha mantıklı o fiyata.

Geri