Msi B450 Tomahawk Max

BirDexter

80+
Reaksiyon skoru
153
Arkadaşlar elimde giriş seviyesi bi gigabyte b450m s2h vardı ve yeni gelen anakartimi güzelce monte ettim bu sabah ... Fakat anlayamadığım bi sekilde sistemden daha yüksek ses duymaya başladım fan anlamında. Nedendir? İyi mi monte edemedim acaba yoksa bi iki vida sesi duyuyorum kasanin temperli cam olmayan kısmında... Ondan da olabilir mi

9 vidası var kasaya sabitlemelik, hepsini düzgün yaptım, kartı elimle hareket ettirmeyi geç, ufak titretemiyorum bile

Arkadaşlar elimde giriş seviyesi bi Gigabyte b450m s2h vardı ve yeni gelen anakartimi güzelce monte ettim bu sabah ... Fakat anlayamadığım bi sekilde sistemden daha yüksek ses duymaya başladım fan anlamında. Nedendir? İyi mi monte edemedim acaba yoksa bi iki vida sesi duyuyorum kasanin temperli cam olmayan kısmında... Ondan da olabilir mi
vidaları çok sıkma çok az zorla dönmezse bırak konuyla alakası yok ama söyliyim dedim. kasaya uygun değildir belki

vidaları çok sıkma çok az zorla dönmezse bırak konuyla alakası yok ama söyliyim dedim. kasaya uygun değildir belki
Kasa atx destekliyo, desteklemezse sığmaz zaten bro da. Vidaları cok gevsetirsem titremeye başlar a.kart. yine de teşekkür ederim fikrin için :)

Geri