O Paraya olan ne kadar megane 2 varsa hepsi çöp durumdaMegane 2 bakın derim otomatiği de mevcut,Renault zaten bakkala gitsen osu busu var
Ya da biraz zor da olsa kendinize gayış gibi bir linea da alabilirsiniz
Proje kıvamında birşeyler istiyorsanız da tek tercih:Subaru impreza.Nedense burada çok ucuz ve çoğu WRX görünümlü
Etiketlediğin için teşekkürler
Örnek olarak attın biliyorum ama ağır hasar kayıtlı 2004 model bir arabaya asla o para verilmezbu tarz bir araba nasıl olur sedan 2004 ünü kullanıyoruz daha hiç yolda bırakmadı ilk sahibiyizOpel Astra Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Astra fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
salladım yani normalleri var sarı sitede 70 e falan pazarlıkla 65 bırakırlar güzel arabadırÖrnek olarak attın biliyorum ama ağır hasar kayıtlı 2004 model bir arabaya asla o para verilmez
Sigorta şişirmesi falan bahane ağır kazası. Vardır
Alınabilir evetsalladım yani normalleri var sarı sitede 70 e falan pazarlıkla 65 bırakırlar güzel arabadır
tabi piyasası megane kadar hızlı değil birde eksi olarak meganı bugun koy akşama satarsınAlınabilir evet
1.6 olması iyi fakat bir abs olsun isterdim
Birde liftback tasarımı güzel duruyor ama bence megane 1 daha mantıklı
Tabii ki . Tanıdığa zamanında 20ye aldık 1.6 16 valf klimalı absli station wagontabi piyasası megane kadar hızlı değil birde eksi olarak meganı bugun koy akşama satarsın
bizim de arabamız astra 1.6 2004 sıfır aldık hala bizde baya güzel o kadar eski olmasına ragmen oyle dokulen bir araba değil malzeme kalitesi falan iyiTabii ki . Tanıdığa zamanında 20ye aldık 1.6 16 valf klimalı absli station wagon
Şuan 65 veriyolar arabaya adam daha satmıyor da ama arabası baya temiz araba 2 parça biz boyadık başka da öyle ahım şahım boya yok
bizde 2003 eylulde 23.500 e almışız valla galiba 75 falan eder galibabizim de arabamız astra 1.6 2004 sıfır aldık hala bizde baya güzel o kadar eski olmasına ragmen oyle dokulen bir araba değil malzeme kalitesi falan iyi