Göz çizdirme ameliyatı

Çağrııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,517
Dün gittiğim gözcüde gözüm 1.25 miyop çıktı ve gözlük aldırttı :( böyle gözlükle yaşanmıyor çok zor sizce göz çizdirme ameliyatı yaptırmalı mıyım? Daha önce yaptıran varsa bilgi verebilir mi

Kaç yaşındasınız?

18 yaş sınırı var. Miyop 8 e kadar çizdirebilirsiniz.

Dün gittiğim gözcüde gözüm 1.25 miyop çıktı ve gözlük aldırttı :( böyle gözlükle yaşanmıyor çok zor sizce göz çizdirme ameliyatı yaptırmalı mıyım? Daha önce yaptıran varsa bilgi verebilir mi
Emin ol aynısı diyenler alıstı sende alısacaksın benim gözlük 4 olduğu halde yok gibi.... kalın cerceve almıstır ince sap ile değistirin saplar 2 cm i geçmesin öyle rahatlarsın.

Emin ol aynısı diyenler alıstı sende alısacaksın benim gözlük 4 olduğu halde yok gibi.... kalın cerceve almıstır ince sap ile değistirin saplar 2 cm i geçmesin öyle rahatlarsın.
alışıyorum gibi ama zor geliyor ve ilerde askerlik, pilotluk, ehl,yet vs yi de engeller diye hiç sevmiyorum şu an :( büyük ihtimalle yaşım gelince çizdiririm bakalım artık 2 yıl idare edecem.

Gözlüğe alışırsın ilk günler zor gelebilir.
Kemik bir çerçeve seçtiysen görüş alanın dar geliyor olması normaldir.

Ehliyete ve askerliğe (Er olarak gideceksen) engel olmaz.
Pilotluk falan bilmiyorum. Onların kriterleri farklı olabilir.

Gözlüğe alışırsın ilk günler zor gelebilir.
Kemik bir çerçeve seçtiysen görüş alanın dar geliyor olması normaldir.

Ehliyete ve askerliğe (Er olarak gideceksen) engel olmaz.
Pilotluk falan bilmiyorum. Onların kriterleri farklı olabilir.
Pilotlukta göz olmaması Lazım Amerikada Pilot olması lazım FDA Aynı Gözlügün Yedeği olmak kaydıyla lisans veriyormuş. (Bunuda yanlısım yoksa Tolga Özbekte duymustum)

bencr çizdirme

Pilotlukta göz olmaması Lazım Amerikada Pilot olması lazım FDA Aynı Gözlügün Yedeği olmak kaydıyla lisans veriyormuş. (Bunuda yanlısım yoksa Tolga Özbekte duymustum)
peki bu gözlüğü kullandığım ilk gün bu gün sürekli gözüm sulanıyor normal midir

Geri