Emin ol aynısı diyenler alıstı sende alısacaksın benim gözlük 4 olduğu halde yok gibi.... kalın cerceve almıstır ince sap ile değistirin saplar 2 cm i geçmesin öyle rahatlarsın.Dün gittiğim gözcüde gözüm 1.25 miyop çıktı ve gözlük aldırttıböyle gözlükle yaşanmıyor çok zor sizce göz çizdirme ameliyatı yaptırmalı mıyım? Daha önce yaptıran varsa bilgi verebilir mi
alışıyorum gibi ama zor geliyor ve ilerde askerlik, pilotluk, ehl,yet vs yi de engeller diye hiç sevmiyorum şu anEmin ol aynısı diyenler alıstı sende alısacaksın benim gözlük 4 olduğu halde yok gibi.... kalın cerceve almıstır ince sap ile değistirin saplar 2 cm i geçmesin öyle rahatlarsın.
Pilotlukta göz olmaması Lazım Amerikada Pilot olması lazım FDA Aynı Gözlügün Yedeği olmak kaydıyla lisans veriyormuş. (Bunuda yanlısım yoksa Tolga Özbekte duymustum)Gözlüğe alışırsın ilk günler zor gelebilir.
Kemik bir çerçeve seçtiysen görüş alanın dar geliyor olması normaldir.
Ehliyete ve askerliğe (Er olarak gideceksen) engel olmaz.
Pilotluk falan bilmiyorum. Onların kriterleri farklı olabilir.
peki bu gözlüğü kullandığım ilk gün bu gün sürekli gözüm sulanıyor normal midirPilotlukta göz olmaması Lazım Amerikada Pilot olması lazım FDA Aynı Gözlügün Yedeği olmak kaydıyla lisans veriyormuş. (Bunuda yanlısım yoksa Tolga Özbekte duymustum)
Alısma ile alakalı olabilir ben yaşamadım. Doktoruna söylersen göz nemlendirici verebilir.peki bu gözlüğü kullandığım ilk gün bu gün sürekli gözüm sulanıyor normal midir