Çözüldü✓ Kazıklandım Herhalde :(

Reaksiyon skoru
137
Bunu aldım fakat eve geldiğinde RGB si yoktu. Rgb li halinin mavi rengindeki yapıştırması vardı.Buna çok para verdiğimi düşünüyorum.İade edip başka modelini alayım mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu aldım fakat eve geldiğinde RGB si yoktu. Rgb li halinin mavi rengindeki yapıştırması vardı.Buna çok para verdiğimi düşünüyorum.İade edip başka modelini alayım mı?
Bütçe olmadığı için bunu seçtim

Çok para verdiğinizi düşünmüyorum ortalama bir fiyat daha aşağı fiyatlara bulmanız zor zaten.

Ne kadar verdiniz tam olarak attığınız linkte tek bir ürün yok çünkü.

Çok para verdiğinizi düşünmüyorum ortalama bir fiyat daha aşağı fiyatlara bulmanız zor zaten.
İyimidir yani

Ne kadar verdiniz tam olarak attığınız linkte tek bir ürün yok çünkü.
320₺

İyimidir yani

320₺
gayet iyi bir fiyat yani 500watt ve 80 plus sertifikalı marka olarakta kötü bir marka olmadığını biliyorum. RGB sıkıntı değilse kullanın derim.İade ile uğraşmaya gerek yok.

Fiyat gayet iyi, 80+ da var. Kazıklanmadınız

İçim baya rahatladı. Sağolun
Ama siz yine deneyin çalışıyormu diye çünkü piyasa fiyatının altında ve ürünün orjinalinde RGB özelliği var ayrıca 600tl den aşağı değil.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    42.5 KB · Hit: 64
Yorumda RGB olmadığını ve farklı ürün gönderdiklerini yazmış 2 kişi. Hatta birisi ürünün taklite benzediğini iddia etmiş. Yorumları okumadınız mı alırken? Bu arada yorumlar birkaç gün önce atılmış siz aldıktan sonra atmış olabilirler.

Rahat olsun hocam iyi fiyata bile almışsınız güle güle kullanın
Sağolun. Teşekkürler

Yorumda RGB olmadığını ve farklı ürün gönderdiklerini yazmış 2 kişi. Hatta birisi ürünün taklite benzediğini iddia etmiş. Yorumları okumadınız mı alırken? Bu arada yorumlar birkaç gün önce atılmış siz aldıktan sonra atmış olabilirler.
Aceleye geldi biraz, okuyamadım. Google da Yorumlardaki gibi Rgb olarak cıkıyor fakat uygulamaya girince ürün başlığında Rgb yazmıyor ve cylon serisi diyor. Resimini çekip atayım birazdan

Resimleri bunlar hocam. @Alessandro

Ekler

• IMG-20210609-WA0007.jpg
    IMG-20210609-WA0007.jpg
    209.2 KB · Hit: 52
  • IMG-20210609-WA0008.jpg
    IMG-20210609-WA0008.jpg
    110 KB · Hit: 50
  • IMG-20210609-WA0009.jpg
    IMG-20210609-WA0009.jpg
    149.2 KB · Hit: 48
Son düzenleme:
Sağolun. Teşekkürler

Aceleye geldi biraz, okuyamadım. Google da Yorumlardaki gibi Rgb olarak cıkıyor fakat uygulamaya girince ürün başlığında Rgb yazmıyor ve cylon serisi diyor. Resimini çekip atayım birazdan

Resimleri bunlar hocam. @Alessandro
Bir problem yok gibi resimde ki ürün Aerocool ürünü bildiğim kadarıyla yani taklit değildir. Fiyatı da normal kullanabilirsiniz sadece RGB değil o kadar.

Bir problem yok gibi resimde ki ürün Aerocool ürünü bildiğim kadarıyla yani taklit değildir. Fiyatı da normal kullanabilirsiniz sadece RGB değil o kadar.
Tamam teşekkürler:)

Sadece rgbsi yok fiyatı iyi 320tl ye 80+ psu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye