Bu iki sistemden hangisi?

Geçen bilgisayarımı da al geç yaptım pişman oldum o yüzden iyice araştırmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi siteleri araştırmamı önerirsiniz?
Gaminggentr veya gamegaraj olabilir.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5796...gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu buldum bir de sıvı soğutma alsam 18.2k olcak ancak stokta değil. Stoğa girince fiyatı artar mı? Sizce beklemeli miyim?
Ya dediğim gibi bilemiyorum tam da ilk sayfada dediğim gibi sorun yaşayan birini görmüştüm işte bu sistemi alan kişi o konuyu açmıştı.
Biraz şans işi gibi ama emin olamadım.

Artabilir. Yeni stoklar yüksek dolar kurundan gelir. Bende biraz baktım sinerji mantıklı gibi.
Riske atmaya değmez değil mi arada fark var ama sinerjide 650 w psu gaminggende 750w kasa olarak sinerjide gt301 gaminggende gt501 var

Ya dediğim gibi bilemiyorum tam da ilk sayfada dediğim gibi sorun yaşayan birini görmüştüm işte bu sistemi alan kişi o konuyu açmıştı.

Bende çok kararsızım ya hiç riske atmak da istemiyorum ama bilmiyorum ne yapmalıyım

Riske atmaya değmez değil mi arada fark var ama sinerjide 650 w psu gaminggende 750w kasa olarak sinerjide gt301 gaminggende gt501 var

Bende çok kararsızım ya hiç riske atmak da istemiyorum ama bilmiyorum ne yapmalıyım
Riske atma sinerjiden al gitsin.

Artabilir. Yeni stoklar yüksek dolar kurundan gelir. Bende biraz baktım sinerji mantıklı gibi.
Hocam youtubeden falan baktım da fps sorunu yaşayanlar falan olmuş 6700xt de driver sorunu yaşayan olmuş bu kadar para verip de sıkıntı çıkmasını istemiyorum ne yapmalıyım

Hocam youtubeden falan baktım da fps sorunu yaşayanlar falan olmuş 6700xt de driver sorunu yaşayan olmuş bu kadar para verip de sıkıntı çıkmasını istemiyorum ne yapmalıyım
Fortniteta falan baya bi fps düşüşü yaşıyorlarmış

AMD baya çözdü o işi. Tabi nvidia kadar iyi değil hala.

Sizce riske ataya değer mi amd almak?
bence değer hem driver ile sorun çıkarsa eski sürüm yükleyebiliyorsunuz, o driverdeki dorun çözülene kadar eskiyi kullanırsınız daha sonra yükseltirsiniz

bence değer hem driver ile sorun çıkarsa eski sürüm yükleyebiliyorsunuz, o driverdeki dorun çözülene kadar eskiyi kullanırsınız daha sonra yükseltirsiniz
Yani yeni sürümlerinde mi sıkıntı oluyor hepsi sıkıntılı değil yani.

Risk değil. Stabil driver bulursunuz onu kullanırsınız. Sıkıntı olmaz.
Peki hiçbir şekilde sorunu çözemezsem sinerjiye gönderip tamir ederler mi veya yenisini verirler mi?

Geri