akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
arkadaşlar discord nitroyu epic gamesten almak istiyorumda kredi kartı istiyor nasıl yapacağım ben onu? kartımda yok bişeyde yapamıyorum yardımcı olun lütfen
İninal indirip ücretsiz sanal kart oluşturabilirsin herhangi bir ücreti yok.arkadaşlar discord nitroyu epic gamesten almak istiyorumda kredi kartı istiyor nasıl yapacağım ben onu? kartımda yok bişeyde yapamıyorum yardımcı olun lütfen
nasıİninal inidirip ücretsiz sanal kart oluşturabilirsin herhangi bir ücreti yok.
arkadaşın dediği gib içinde para olmasına gerek yok telefon numarasıyla hızlıca oluşturabilirsinarkadaşlar discord nitroyu epic gamesten almak istiyorumda kredi kartı istiyor nasıl yapacağım ben onu? kartımda yok bişeyde yapamıyorum yardımcı olun lütfen
kartım yok işteSöylüyorum
Bir Tane Kart Gir Üyelik Başlıyacak Sonra İptal Et Günü Gelince Nitron Gidicek Bu kadar
Oluşturabilirsinkartım yok işte
Aileninkinden Birini Gir İptal Etkartım yok işte
Oluşturabilirsin
yada aynen öyle oluşturkartım yok işte
annem babam kartlarını HERHANGİ bir şeyde ÜCRETSİZ yada ücretli olsun fark etmeksizin kullandığımı görseler öldürürlerAileninkinden Birini Gir İptal Et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yada aynen öyle oluştur
Bro ininal kart oluştur o zaman xd uzatmana gerek yokannem babam kartlarını HERHANGİ bir şeyde ÜCRETSİZ yada ücretli olsun fark etmeksizin kullandığımı görseler öldürürler
Bro ininal kart oluştur o zaman xd uzatmana gerek yok
bir sorum var şimdi ininalde hesap oluşturuyorumda rastgele email ve rastgele telefon girsem sıkıntı olurmuOluşturabilirsin diyoruz paran veya kartın olmasına gerek yok indir uygulamayı tel no gir kayıt ol aç bir tane sanal kart bu kadar basit
sonradan ininal kullancakmısın yoksa kullanmayacakmısınbir sorum var şimdi ininalde hesap oluşturuyorumda rastgele email ve rastgele telefon girsem sıkıntı olurmu
mesela sonradan kullanacağında bu telefon numarasında biri var der eğer kullamıyacaksan gir ama bilememsonradan ininal kullancakmısın yoksa kullanmayacakmısın