NVİDİA VS AMD

Hangisi Daha iyi ?

• AMD

• Nvidia

• Tarafsız

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
277
Selam forum.

NVİDİA VS AMD olarak ankette amaç şu Sadece Kullandığınız ekran kartından yola çıkarak yapın bunu.
Kimse kullanmadığı bir şey için yorum yapıp oy vermesin.
Amaç en doğru bilgiye ve seçeneğe ulaşmak.

Kim hangisini seçtiyse nedenini ve tecrübelerini yorum olarak paylaşsın lütfen.

Örn:
X markası AMD 570 Kullanıyorum ısınıyor ve memnun degılım bu yuzden NVIDIA seçebilirsiniz.
X markası NVIDIA 1650 kullanıyorum ama sundan dolayı hoşuma gitmedi AMD Seçebilirsiniz.

veya X markası kullanıyorum şu modeli çok iyi o seçeneği seçebilirsiniz.

Hadi bakalım Kolay gelsin. Reaksiyon vermeyi unutmayalım lütfen ! =)

Nvidia 1050 Kullanıyordum oyunlarda sıkıntı yaşardım genelde ama uzun zamandır AMD Kullanıcısıyım pek sorun yaşamıyorum.. asus Dual 570 4 Gb ekran kartım var.

RX 590 Pulse 8 GB F/P ürünü paramın hakkını veriyor.

Şuan 580 kullanıyorum lakin alırken bütcem buna yetti ama her zaman nvdia derim hem daha stabil hem yazılım sorunu yok. Ayrıca elektrik tüketiminide dikkate adığımı eklemek istiyorum. NViDiA

Nvidia candır. Fiyatı biraz pahalı ama o kadar vermeye değer. Yazılımı ve stabil çalışması benim için biçilmiş kaftan.

Selam forum.

NVİDİA VS AMD olarak ankette amaç şu Sadece Kullandığınız ekran kartından yola çıkarak yapın bunu.
Kimse kullanmadığı bir şey için yorum yapıp oy vermesin.
Amaç en doğru bilgiye ve seçeneğe ulaşmak.

Kim hangisini seçtiyse nedenini ve tecrübelerini yorum olarak paylaşsın lütfen.

Örn:
X markası AMD 570 Kullanıyorum ısınıyor ve memnun degılım bu yuzden NVIDIA seçebilirsiniz.
X markası NVIDIA 1650 kullanıyorum ama sundan dolayı hoşuma gitmedi AMD Seçebilirsiniz.

veya X markası kullanıyorum şu modeli çok iyi o seçeneği seçebilirsiniz.

Hadi bakalım Kolay gelsin. Reaksiyon vermeyi unutmayalım lütfen ! =)
Gtx 1660 kullanıyorum ekran kartımın fanları hiç çalışmıyor diyebilirim sadece zorlu oyunları 2 saat civarı oynadığında çalışıyor hiç ısınmıyor ayrıca oyunlarla çok rahat optimize edilebiliyor yazılımsal olarak da harika ben nvidia taraftarıyım

RTX ekran kartı alacak güç varsa kesinlikle Nvidia ama GTX'lerle kıyaslama yapılacaksa o zaman düşünülür.

RTX ekran kartlarında çift çekirdek var, yayın açarken FPS düşüşü neredeyse olmuyor. İkincisi Ray Tracing teknolojisi var bunu daha güzel kullanmak için RTX 2070 ve üstü lazım ama yeni çıkacak DLSS 2.0 ile daha da rahatlayacakmış.

Güncel olarak RX5700XT kullanmaktayım. Çok memnunum. Çoğu oyunda istediğim değerleri rahatlıkla alabiliyorum. Ankette tarafsız seçeneğini işaretledim.
Daha önce,
GTX 1060
GTX 1660Ti
AMD HD8750
Radeon R9 390
GTS250
kullandım. Aralarında memnun olmadığım tek model R9 390 idi. O da Strix soğutma olmasına rağmen tükettiği 350-400W güç yüzünden fazla ısınıyordu. Kasam iyi olmadığı için mefta oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,996
Üyeler
197,339
Son üye
fenerbahcee1907
Geri