Yardım Babama internet değiştirmeye nasıl ikna ederim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,037
Öncedende konu açmıştım sanırım hatırlamıyorum ama tekrardan bahsedeyim

Bizim şuan kullandığımız İSS Poyraz wifi ve aşırı şikayetçiyim

1) Durduk yere kablosuz ağlarda internet kesiliyor baya bekledikten sonra geliyor
2) Kullandığımız paket 8 mpbs 01:00 ve 19:00 arası 17 mpbs olduğunu söylüyorlar ya hadi 17 bile vermesin 8 versin yine mutlu olayım ama aldığım değere bak
1623417362982.png

3) Bazen internet kabloluda dahil tamamen kapanıyor teknik servisi aradık falan orada birtakım şeyler oldu ama o olayları anlatmayacağım

Kısaca böyle sorunlar var biz bu interneti 4-5 yıldır kullanıyorum babama hep dil döküyorum başka geçelim yok millenicom var turknetvar kablonet falan herşeyden bahsettim ama nafile oldu babama internet gittiğini falan anlatınca herkeste öyle olmuştur diye geçiştiriyor. Babamı internet değiştirmeyi nasıl ikna edebilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Tabz
edemezsin. sadece böyle böyle diye anlatırsın. kafasında değiştirmek yoksa dinlemez bile ve bu konu hakkında hiç bir şey yapamazsın.

Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu ve verdiğiniz paranın zarar ziyan olduğundan bahset.
2.Adım Eline 50tl ve camdan aşağıya at ve bunu her ay ödediğimiz internet gibi düşün de boşa gidiyor de.

Bu internetle foruma girmen bile mucize

Derse girerken donuyorsa babana göster, ders dinleyemiyorum de eğer babanda interneti kullanıyorsa anlar zaten

1) Durduk yere kablosuz ağlarda internet kesiliyor baya bekledikten sonra geliyor
2) Kullandığımız paket 8 mpbs 01:00 ve 19:00 arası 17 mpbs olduğunu söylüyorlar ya hadi 17 bile vermesin 8 versin yine mutlu olayım ama aldığım değere bak
Alıntıyı görüntüle
3) Bazen internet kabloluda dahil tamamen kapanıyor teknik servisi aradık falan orada birtakım şeyler oldu ama o olayları anlatmayacağım

Kısaca böyle sorunlar var biz bu interneti 4-5 yıldır kullanıyorum babama hep dil döküyorum başka geçelim yok millenicom var turknetvar kablonet falan herşeyden bahsettim ama nafile oldu babama internet gittiğini falan anlatınca herkeste öyle olmuştur diye geçiştiriyor. Babamı internet değiştirmeyi nasıl ikna edebilirim
Benim inti görsen 2 rüket şükür namazı kılarsın.1-2mb indirme 0.50-60 upload

Alıntıyı görüntüle

Bu kadar para veriyoruz aldığımız internete bak falan de. Bunlar bizi mı dolandırıyor biz enayi miyiz baba diyince gaza gelip değiştirmeli

Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu ve verdiğiniz paranın zarar ziyan olduğundan bahset.
2.Adım Eline 50tl ve camdan aşağıya at ve bunu her ay ödediğimiz internet gibi düşün de boşa gidiyor de.
50 tl yi bana ver la atma camdan günah

internet çok kötü kazıklıyorlar bizi diyebilirsin

Bu konudaki mesajları okut baban ne kadar kötü internet kullandığınızı anlasın

Geri