Donanım Arşivi Yeni Sistem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
insallah. dalgasindayim olsa bana öyle durumlan gelme.
Abicim milletten para dilenmeye insanin yuzu yetmez zaten vallaha yedigim onumde yemedigim arkamda genelde ailemi zora dusurmekte istemediğinden 5-6 ayda birsey isterim direkt alirlar vallaha sey degil. Dalgasinda oldugumu anlatmaya calissaydim keşke .kimseden para dilenmek de istemem zaten

Merhaba bugün almayı düşünüyorum sizce ne zaman çıkar ve kaç TL bandında olur fikirlerinizi alalım. Abdullah Abi görürsen bir ipucu verir misin?
Instagram hikayesinde 3000 TL olduğunu söyledi bence işlemci olarak R3 4300ge kullanır.

Instagram hikayesinde 3000 TL olduğunu söyledi bence işlemci olarak R3 4300ge kullanır.
Bu aralar 4300ge çok yaygın. İtopya'da da 2980 tl'ye var bir sistem. Ram özelleştirilse o da oldukça cazipti.
Abdullah abi inşallah 4650g kullanır.

1 saat oldu İncehesap ve youtube sayfasını yeniliyorum sürekli, azimliyim, bu sefer alıcam İnşallah :D Not: 1650 ben de isterim ama zor gibi, şu ara ince hesapta hep rx560 ve 550 li sistemler var öyle bir şey olabilir diye düşünüyorum

1 saat oldu İncehesap ve youtube sayfasını yeniliyorum sürekli, azimliyim, bu sefer alıcam İnşallah :D Not: 1650 ben de isterim ama zor gibi, şu ara ince hesapta hep rx560 ve 550 li sistemler var öyle bir şey olabilir diye düşünüyorum
ben 3 saattir bekliyorum birazdan metroya binicem metrodayken gelirse sistem atarım kendimi bir yerden :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,280
Üyeler
185,700
Son üye
Shaolinnn
Geri