- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
insallah. dalgasindayim olsa bana öyle durumlan gelme.Abi isin dalgasindayim ben gelecek sene uninsinavi var ondan sonra ver elini berlin sonrası allah kerim
insallah. dalgasindayim olsa bana öyle durumlan gelme.Abi isin dalgasindayim ben gelecek sene uninsinavi var ondan sonra ver elini berlin sonrası allah kerim
Fazla ciddikurtarmaz. hadi baska kapiya. allah versin.
birdahada böyle küstah ukala olaylanda gelme.
söylemen bile kabahat. biraz utan ve calismaya bak. deli kanli adamsin yakismiyor
Abicim milletten para dilenmeye insanin yuzu yetmez zaten vallaha yedigim onumde yemedigim arkamda genelde ailemi zora dusurmekte istemediğinden 5-6 ayda birsey isterim direkt alirlar vallaha sey degil. Dalgasinda oldugumu anlatmaya calissaydim keşke .kimseden para dilenmek de istemem zateninsallah. dalgasindayim olsa bana öyle durumlan gelme.
Abdullah abi sistem konuları yeniden spamlanmaya başlanırken ben :
Alıntıyı görüntüle
Instagram hikayesinde 3000 TL olduğunu söyledi bence işlemci olarak R3 4300ge kullanır.Merhaba bugün almayı düşünüyorum sizce ne zaman çıkar ve kaç TL bandında olur fikirlerinizi alalım. Abdullah Abi görürsen bir ipucu verir misin?
Bu aralar 4300ge çok yaygın. İtopya'da da 2980 tl'ye var bir sistem. Ram özelleştirilse o da oldukça cazipti.Instagram hikayesinde 3000 TL olduğunu söyledi bence işlemci olarak R3 4300ge kullanır.
Sanmam.Bu aralar 4300ge çok yaygın. İtopya'da da 2980 TL'ye var bir sistem. Ram özelleştirilse o da oldukça cazipti.
Abdullah abi inşallah 4650g kullanır.
Abdullaj Abi beklediginiz gibi olmicak yazmış ekran kartlıda olabilir.Sanmam.
Abdullah Abi*Abdullaj Abi beklediginiz gibi olmicak yazmış ekran kartlıda olabilir.
belki daha düşük anlamında söylemiştir inş o anlamda söylememiştirAbdullaj Abi beklediginiz gibi olmicak yazmış ekran kartlıda olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abdullah Abi*
ben 3 saattir bekliyorum birazdan metroya binicem metrodayken gelirse sistem atarım kendimi bir yerden1 saat oldu İncehesap ve youtube sayfasını yeniliyorum sürekli, azimliyim, bu sefer alıcam İnşallahNot: 1650 ben de isterim ama zor gibi, şu ara ince hesapta hep rx560 ve 550 li sistemler var öyle bir şey olabilir diye düşünüyorum