.dll dosyası eksik hatası

LineaTurco

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,103
Arkadaşlar metro 2033 indirdim açmaya çalışırken physxloader.dll dosyası bulunamadı hatası veriyor programı yeniden yüklemek çözüm olabilir diyor oyunu silip tekrar yüklemeye uğraşamam başka çözümü yok mu
Varsa bebeğe anlatır gibi anlatın hiçbir şey bilmiyorum konu hakkında

Arkadaşlar metro 2033 indirdim açmaya çalışırken physxloader.dll dosyası bulunamadı hatası veriyor programı yeniden yüklemek çözüm olabilir diyor oyunu silip tekrar yüklemeye uğraşamam başka çözümü yok mu
aim.dll?

DLL (Dinamik bağlantı kitaplık dosyası) indirmek neden zararlı? Eksik dosyayı gereken klasöre geçiriyoruz ve gereken yerine gelince program çalışıyor?
Tamam o zaman. Bende uaparım

Steam mi?

Kardeşim DLL neden zararlı olsun ? DLL indireceksin GÜVENİLİR olan siteden System32'ye atacaksın, olmadıysa oyunun dosya konumuna at.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu site güvenilir mesela.

DLL dosyasını tek başına indirip system32ye atmak zararlı. Bunun yerine direk o DLL'nin bulunduğu programı yüklemelisin. Senin yüklemen gereken program Nvidia Pshyx.

Geri