kamilerdogan
80+
- Reaksiyon skoru
- 219
Hakediyoz
Hocam şu an İtalya Almanya'ya 3 atar.adamlar oynuyor. iyi savunma var.
Italianlar hep iyi. lakin bugünde baya iyi.
goalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
mario pizza ready yap.
goallllllllllllllllllllllllllllllllllll 2:0Ya papa my cozın geldi benim biemvinin anıhtarını verimisin.
o zaman go tp ye sen buaWada Saka yapiyom ama bariavrupa futbool bam baska yahu adamlar yapiyor. helal olsun. pressing pressing. süper bu italia. helal olsun.
goaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben almanim baba. full house.
avrupa olsun fark etmez. yeterki avrupa olsun. gerisi fasa fiso.Hocam şu an İtalya Almanya'ya 3 atar.
goalllllllllllllllllllllllllllllllllllll off cok güzel yahu. goallllllllllllllllllllllo zaman go tp ye sen buaWada Saka yapiyom ama bari
AcImIZa bAsTırMa hAin föTüLü
Açıkçası takmıyorum alman ab Türk diyemiyorum maalesef haketmiyorsun bencegoallllllllllllllllllllllllllllllllllll 2:0
aynen hocam. güzel olay. baya seviniyorum.ben dedim italy win diye
goalllllllllllllllllllllllllllllllllllll catla goallllllllllllllllllllllllllllllllllll. akldjladjflkajdklfaAçıkçası takmıyorum alman ab Türk diyemiyorum maalesef haketmiyorsun bencebu arada sizde kazanamayacaksınız zaten
![]()
w0wwAçıkçası takmıyorum alman ab Türk diyemiyorum maalesef haketmiyorsun bencebu arada sizde kazanamayacaksınız zaten
![]()
tamam anladık goall hocam yarı türkçeyle uzatma artıkavrupa olsun fark etmez. yeterki avrupa olsun. gerisi fasa fiso.
kaliteli futbool buna denir. adamlar oynuyor. helal olsun. baya gurur duyorum.
goalllllllllllllllllllllllllllllllllllll off cok güzel yahu. goallllllllllllllllllllll
catladimmmmmmaynen hocam. güzel olay. baya seviniyorum.
goalllllllllllllllllllllllllllllllllllll catla goallllllllllllllllllllllllllllllllllll. akldjladjflkajdklfa
Onu kendi başına bırak. İnsanlar Türkiye'den filan çıkınca zaten hain filan oluyor. Bir makarna paketi ver yarın ülkene silah bile doğrultur.Açıkçası takmıyorum alman ab Türk diyemiyorum maalesef haketmiyorsun bencebu arada sizde kazanamayacaksınız zaten
![]()