Epic games 3 aylık nitro nasıl iptal edilir?

wthr

80+
Reaksiyon skoru
86
Arkadaşlar dün aldım ücretsiz kodu geldi fakat ödeme yöntemi istediği için alamadım ama kod geldi 3 ay sonra bu benden para keser mi keserse nasıl iptal edeceğim şuan hesabımda nitro yok.

ben de kart bilgisi girdim hiçbir şey olmuyor dostum. nitronu aktifleştir 3 ayın sonunda nitroyu iptal ettiğinde kartından para kesilmeyecek.

Nitroyu aktifleştirip iptal edersen 3 ay sonra biter nitron ve ödeme kesmez. Yani almadın sen zaten kesmez ama alsanda tek tıkla kesmeyi kapatabilirsin. Alırken ise kesmiyor zaten.

Abonelikler kısmını gerçekten göremiyor musun?

Arkadaşlar dün aldım ücretsiz kodu geldi fakat ödeme yöntemi istediği için alamadım ama kod geldi 3 ay sonra bu benden para keser mi keserse nasıl iptal edeceğim şuan hesabımda nitro yok.
Herhangi bir ücret alınmaz sizden. Eğer ben yine de güvenmiyorum, 3 ay sonra unuturum ederim diyor iseniz içinde para olmayan bir sanal kart ile alın. Kafanız rahat olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: wthr
ben de kart bilgisi girdim hiçbir şey olmuyor dostum. nitronu aktifleştir 3 ayın sonunda nitroyu iptal ettiğinde kartından para kesilmeyecek.
Ya bir kredi kartı veya ininal kartım yok o yüzden alamıyorum bende öyle düşündüm ama mail gelince para keser mi diye düşünmüştüm

5 TL'ye Migros'dan ininal al onu yaz kullan. 3 ay sonra da para kesmez zaten kesecek para olmadığından.

Abonelikler kısmını gerçekten göremiyor musun?
Hayır o değiş ben hesaba girmedim nitroyu hesapta yok mail geldi hesabımda nitro etkinleştirmedim ama yinede mail attı ben onu hesabıma girmişim gibi düşünüp fatura keser mi 3 ay sonunda demiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 TL'ye Migros'dan ininal al onu yaz kullan. 3 ay sonra da para kesmez zaten kesecek para olmadığından.
Gel bunu aileme anlat

Dur bir dakika, hiçbir kart vermeden nasıl para çekmesini bekliyorsun? Bir kere kart vermeden nitroyu alamazsın.

Bende aldın da nasıl iptal ederim diye soruyorsun sandım.

Hayır o değiş ben hesaba girmedim nitroyu hesapta yok mail geldi hesabımda nitro etkinleştirmedim ama yinede mail attı ben onu hesabıma girmişim gibi düşünüp fatura keser mi 3 ay sonunda demiştim

Gel bunu aileme anlat
Taktik şöyle.

Migros'a ekmek alacağım diye giderken ekstra 5 TL al sonra çaktırmadan ininal al ve ailene gösterme.

Dur bir dakika, hiçbir kart vermeden nasıl para çekmesini bekliyorsun? Bir kere kart vermeden nitroyu alamazsın.

Bende aldın da nasıl iptal ederim diye soruyorsun sandım.
Kart vermeden para çekmesini beklemiyorum yanımda bir ininal kart olmadığı için ödeme yöntemine gelince geri çıktım bu kadar

Taktik şöyle.

Migros'a ekmek alacağım diye giderken ekstra 5 TL al sonra çaktırmadan ininal al ve ailene gösterme.
Şok daha yakın alırımda öğrenirlerse ayvayı yedim

Geri