11:45 de diye hatılıyorum demiŞahsen ben izledim de oyun isimlerine çok bakmadım.Şuana kadar en iyisi microsoft bethesda yayınıydı daha doğrusu microsoftun ki gece olacak bu yaz çıkacak bir kaç oyun var ama low pc ler için diye paylaşmadıkları için sistem gereksinimlerine bakmak lazım.Çıkacak oyunlardan en az 3-4 low pcler de çalısır gibime geliyor
Orjinal bir microsoft sunumu. Forza horizon 5 haricinde hiçbiri mutlu etmedi beni.Şahsen ben izledim de oyun isimlerine çok bakmadım.Şuana kadar en iyisi microsoft bethesda yayınıydı daha doğrusu microsoftun ki gece olacak bu yaz çıkacak bir kaç oyun var ama low pc ler için diye paylaşmadıkları için sistem gereksinimlerine bakmak lazım.Çıkacak oyunlardan en az 3-4 low pcler de çalısır gibime geliyor
Microsoft yayını değildi zaten o bethesda gamepass tarzı birşeydi ms'nin gece olacak ama bu sene bende bir şey beklemiyorum.Seneye büyük ihtimalle patlama yapar çünkü elinde çok sağlam firmalar varOrjinal bir microsoft sunumu. Forza horizon 5 haricinde hiçbiri mutlu etmedi beni.
aynen ya çeyrek kala yada çeyrek geçe ikisinden biri11:45 de diye hatılıyorum demi
Microsoft yayını idi.Microsoft yayını değildi zaten o bethesda gamepass tarzı birşeydi ms'nin gece olacak ama bu sene bende bir şey beklemiyorum.Seneye büyük ihtimalle patlama yapar çünkü elinde çok sağlam firmalar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen ya çeyrek kala yada çeyrek geçe ikisinden biri