E3 İzleyenler Bakabilirmi

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
E3 Konforeansını İzleyenlere Sorum Olacak
Acaba Gösterilen Oyunlar Arasından Low Pcler İçin Oyun Haberi Varmı Bildiğim Güzel Şey Hades GamePass e gelecek by güzel bi haber mesela bunlar gibi

Dikkate alınabilecekler:
Slime rancher 2
twelwe minute
Diğerlerini sahsen ben çok beğenmedim.

Şahsen ben izledim de oyun isimlerine çok bakmadım.Şuana kadar en iyisi microsoft bethesda yayınıydı daha doğrusu microsoftun ki gece olacak bu yaz çıkacak bir kaç oyun var ama low pc ler için diye paylaşmadıkları için sistem gereksinimlerine bakmak lazım.Çıkacak oyunlardan en az 3-4 low pcler de çalısır gibime geliyor

Şahsen ben izledim de oyun isimlerine çok bakmadım.Şuana kadar en iyisi microsoft bethesda yayınıydı daha doğrusu microsoftun ki gece olacak bu yaz çıkacak bir kaç oyun var ama low pc ler için diye paylaşmadıkları için sistem gereksinimlerine bakmak lazım.Çıkacak oyunlardan en az 3-4 low pcler de çalısır gibime geliyor
11:45 de diye hatılıyorum demi

Orjinal bir microsoft sunumu. Forza horizon 5 haricinde hiçbiri mutlu etmedi beni.

Orjinal bir microsoft sunumu. Forza horizon 5 haricinde hiçbiri mutlu etmedi beni.
Microsoft yayını değildi zaten o bethesda gamepass tarzı birşeydi ms'nin gece olacak ama bu sene bende bir şey beklemiyorum.Seneye büyük ihtimalle patlama yapar çünkü elinde çok sağlam firmalar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11:45 de diye hatılıyorum demi
aynen ya çeyrek kala yada çeyrek geçe ikisinden biri

Microsoft yayını değildi zaten o bethesda gamepass tarzı birşeydi ms'nin gece olacak ama bu sene bende bir şey beklemiyorum.Seneye büyük ihtimalle patlama yapar çünkü elinde çok sağlam firmalar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen ya çeyrek kala yada çeyrek geçe ikisinden biri
Microsoft yayını idi.
Bethesda yayını değil. 2 Oyun gösterdiler zaten (bethesda)

Geri