TCL 10L Telefonu İyi midir? TCL İyi Bir Marka mı?

Her ne kadar ikisinin kutusundan da 10W adaptör çıksa da 15W destekliyor GM, bu unutulmamalı.
12-15W arasında devasa bir fark, hatta fark edilecek bir fark olduğunu sanmıyorum ben açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ortalama ne kadar sürede şarj oluyor
Tam ölçmedim hatırlamıyorum. 2 saat 15 dakika civarında falan olması lazım. Yarın şarjımı 10'a indirdikten sonra test ederim.

12-15W arasında devasa bir fark, hatta fark edilecek bir fark olduğunu sanmıyorum ben açıkçası.

Tam ölçmedim hatırlamıyorum. 2 saat 15 dakika civarında falan olması lazım. Yarın şarjımı 10'a indirdikten sonra test ederim.
ben de incelemelerde görmüştüm ama yinede sormak istedim bide şarj %10 altına düşünce kasma yapıyor diyen bir arkadaş görmüştüm sen böyle bir şey yaşadın mı

ben de incelemelerde görmüştüm ama yinede sormak istedim bide şarj %10 altına düşünce kasma yapıyor diyen bir arkadaş görmüştüm sen böyle bir şey yaşadın mı
Şarjımı %10'un altına düşürmedim pek, düşürsem bile genellikle dizi-anime izlediğim için fark etmemişimdir.

Öyle bir şey var mı bilmiyorum ama varsa da şarjı korumak için işlemci gücünü düşürüyorlardır muhtemelen.

Kamerası dışında General Mobile daha iyi ki kamera olarak da çok az fark var. General Mobile AndroidOne bir telefon, daha yüksek güncelleme potansiyeline sahip ki telefonu kullanmanız için güncelleme almanıza gerek yok ha bire, iPhone değil bu.
1 yıldan fazladır gm 9 pro kullanıyorum ve bende senin gibi AndroidOne 2 yıl güncelleme garantisi var felan dedim,adamlar sözlerini bile tutmadılar hala Android 10 bekliyorum,rakip telefonları bile android 11 güncellemesi alacak.
Ayrıca Tcl 10L gayet iyi cihazdır neye göre kötü dedin onu anlamadım.

neden kötü hocam biraz açar mısınız ?
General Mobile dan para almış arkadaş anlaşılan. Her konuda abartılı bir şekilde TCL 10L yi kötülüyor ve yanlış bilgilendirme yapıyor.

Tcl iyi markadır,genelde televizyon üreticisi olarak bilinen bir firma ve 2019'da telefon yapmaya başladılar.Bildiğim kadarıyla dünyanın en büyük 2. televizyon üreticisi.
Tcl 10L fiyatına göre gayet iyi cihazdır.
Aynen öyle

Eskiden Google böyle bir söz vermemişti, ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Yine de sıkıntılı bir durum. Ama şu an söz verilmiş durumda, gelmesi lazım güncellemelerin.

Ekranın neresi daha iyi? Daha büyük olmak daha iyi olmak değil kesinlikle. Kamerada az farkla TCL daha iyi. İşlemci, Ram, depolama, antutu kısmında ise GM daha iyi.

General Mobile ofisini basmaya gidiyorum 🤠
Mediatek mi daha iyi işlemci güldürtmeyin beni. 2-3 ay sonra sorun çıkartmaya başlayacak işlemciyi öve öve bitiremediniz.

ortalama ne kadar sürede şarj oluyor
Cumartesi telefonu şarj eder ne kadar sürede şarjı dolduğunu söylerim demiştim, %9'dan başladım ve %80'e kadar doldurdum. Normalde %100'e kadar dolduracaktım ama gece geç oldu, biraz sosyal medyada dolaşıp yatarım diye düşündüğüm için %100'e kadar bekleyemedim.

Her neyse, sonuç şu:
saat 22.57'de şarj %9'ken şarja taktım, saat 00.16'da %80'e kadar dolmuştu. Yani 1 saat 19 dakikada, 79 dakikada, %71 şarjı doldu.

General Mobile'ın yeni cihazları AndroidOne kapsamında değil, ayrıca GM 20 alıp sorunlarından dolayı servisten de destek alamayınca THH ile paramı geri alabildim. Daha önce 3 farklı GM cihaz satın aldım ve onlarda bir sorun yoktu. Her cihazda böyle sorunlar yaşayacaksın diye bir şey yok ama benim tecrübelerim bu şekilde. TCL hakkında bir bilgim olmadığı için bir yorum yapamayacağım. Tercih sizin
---------------------------------------------------------------------
Güncelleme:

Şunu da ekleyeyim. GM Servis ile aramda geçen bir diyalog:

+Efendim cihazınızda bir sorun yok teknisyen kontrol etti

-Servise verirken söylemiştim içinde arıza videoları mevcut. Cihazı sıfırlamadınız değil mi?

+Yok, sıfırlamadık ama cihazda şifre var. Şifreyi söyleyebilir misiniz?

-Nasıl şifre olur, cihazı sıfırlayıp gönderdim.

+Cihaz önümde şu an, şifre var.

- (Eski şifrelerden biri söylendi, kabul edildi)

+Cihazı yeniden teknisyene yönlendiriyorum. Size döneceğiz.
(Bir süre geçer)
Videolar 1 sn arıza anlaşılmıyor.

Artık şifreli cihazı nasıl test ettilerse. Servis hizmetini buradan anlarsınız. 😅

Son düzenleme:
Geri