🔥İndirim Ubisoft Store Dev İndirim !!! İNDİRİM BİTTİ!!!

O nasıl oldu ya :D
Forward kodunu sınırsız kez kullanabildiğin için 80 liraya tamamladım sepeti 2 oyun alarak sonra 20 lira oldu kuponla sonra bidaha 3 oyun alarak 80 liraya tamamladım sepeti sonra tekrardan kodu kullandım yine 20 lira oldu sonra 20+20=40
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

r6 deluxe edition istiyom ama kuponun üstünü tamamlıcak oyun bulamadım offline oyunlara para vermek istemiyom sistem sıkıntım yok 35 40tl ye oyun önercek var mı
Division 2 veya Breakpoint

r6 deluxe edition istiyom ama kuponun üstünü tamamlıcak oyun bulamadım offline oyunlara para vermek istemiyom sistem sıkıntım yok 35 40tl ye oyun önercek var mı
Division 2 ilgini çekerse bakabilirsin hocam

Forward kodunu sınırsız kez kullanabildiğin için 80 liraya tamamladım sepeti 2 oyun alarak sonra 20 lira oldu kuponla sonra bidaha 3 oyun alarak 80 liraya tamamladım sepeti sonra tekrardan kodu kullandım yine 20 lira oldu sonra 20+20=40

Wildlands falan alayım ekle de oynarız :D

Zeka akıyor maşallah :D

Bende R6 var ama deluxe edition yok. Acaba deluxu edition + 1 oyun alırsam olur mu?

Nasıl aldın? Sadece Division 2 40TL mağazada.
E tamam işte Division 2 40 lira Breakpoint de 40 lira ikisi topla 80 oldu sonra 60 liralık kuponu kullan 20 lira oldu ikisi. Sonra Monopoly plus 22 lira Uno 18 lira Farcry 5 de 40 lira topladın 80 etti yine 60 liralık kuponu kullandım 20 oldu. 20+20=40

Bunu nasıl düzelticem sanırım ispanyolca oldu para birimide euro
111.PNG

Sağol taktik için

Ödeme kısmında "2001: Oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again." hatası alıyorum. Fikri olan? Birkaç kez denedim.

Geri