"Dosya Sistemi"ni NTFS yapın.Alıntıyı görüntüledosyayı yazdıracağım windows iso dosayası ayarlar doğru demi dosya sistemi olan şey fat32 fln
böyle doğrumu
RUFUS'ta "Dosya Sistemi" yazan bölümün üzerine tıklayın ve NTFS'e çekin.anlamadım
NTFS olursa UEFI kurulum yapamaz ki ? ben mi yanlış hatırlıyorum"Dosya Sistemi"ni NTFS yapın.
Doğru hatırlıyorsunuz.NTFS olursa UEFI kurulum yapamaz ki ? ben mi yanlış hatırlıyorum
Hayır. NTFS UEFI kurulum için ideal bir ayar. Siz yanlış hatırlıyorsunuz.NTFS olursa UEFI kurulum yapamaz ki ? ben mi yanlış hatırlıyorum
bir de bir arkadaş üstte ellemesen kendisi yapıyor dediRUFUS'ta "Dosya Sistemi" yazan bölümün üzerine tıklayın ve NTFS'e çekin.
Manuel değiştirmeniz gereken ayarlar var. Onları da değiştirmişsiniz zaten. Bir de NTFS yapın, dediğim gibi.Başka bir şey yapıyımmı
bir de bir arkadaş üstte ellemesen kendisi yapıyor dedi
Hayır. NTFS UEFI kurulum için ideal bir ayar. Siz yanlış hatırlıyorsunuz.
Bunu sadece ben değil Technopat'ta öneriyor. Bu ayar UEFİ için öneriliyor. Aynı zamanda güncel sistemlerde NTFS destekli geliyor. Ben kendi sistemimde NTFS için Secure BOOT'u kapatmadım.Tekrar baktım doğru hatırlıyormuşum , arkadaşın dosyası belli ki fat32 olabilecek sınırlarda ki rufus fat32 olarak seçiyor , NTFS olarak format atmak isterse biostan ekstra bir secure boot'u devre dışı bırakması gerekecek . Neden ekstra iş çıkaracak bir ayar öneriyorsunuz ki ?
Bunu sadece ben değil Technopat'ta öneriyor. Bu ayar UEFİ için öneriliyor. Aynı zamanda güncel sistemlerde NTFS destekli geliyor. Ben kendi sistemimde NTFS için Secure BOOT'u kapatmadım.