Rufus İle Ayarlarım Doğrumu

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
Ekran Alıntısı.PNG
dosyayı yazdıracağım windows iso dosayası ayarlar doğru demi dosya sistemi olan şey fat32 fln
böyle doğrumu

Başka bir şey yapıyımmı
RUFUS'ta "Dosya Sistemi" yazan bölümün üzerine tıklayın ve NTFS'e çekin.
bir de bir arkadaş üstte ellemesen kendisi yapıyor dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar şimdi ben ntfs yapıp başlatıcam demi

Hayır. NTFS UEFI kurulum için ideal bir ayar. Siz yanlış hatırlıyorsunuz.

Tekrar baktım doğru hatırlıyormuşum , arkadaşın dosyası belli ki fat32 olabilecek sınırlarda ki rufus fat32 olarak seçiyor , NTFS olarak format atmak isterse biostan ekstra bir secure boot'u devre dışı bırakması gerekecek . Neden ekstra iş çıkaracak bir ayar öneriyorsunuz ki ?

Tekrar baktım doğru hatırlıyormuşum , arkadaşın dosyası belli ki fat32 olabilecek sınırlarda ki rufus fat32 olarak seçiyor , NTFS olarak format atmak isterse biostan ekstra bir secure boot'u devre dışı bırakması gerekecek . Neden ekstra iş çıkaracak bir ayar öneriyorsunuz ki ?
Bunu sadece ben değil Technopat'ta öneriyor. Bu ayar UEFİ için öneriliyor. Aynı zamanda güncel sistemlerde NTFS destekli geliyor. Ben kendi sistemimde NTFS için Secure BOOT'u kapatmadım.

Bunu sadece ben değil Technopat'ta öneriyor. Bu ayar UEFİ için öneriliyor. Aynı zamanda güncel sistemlerde NTFS destekli geliyor. Ben kendi sistemimde NTFS için Secure BOOT'u kapatmadım.

4 gb üstü dosyalarda öneriliyor , fat32 olarak biçimlenecek bir dosya için şart bir durum değil . Ekstra olarak bios bilgisi olmayan birine zorluk da yaşatması muhtemel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,157
Üyeler
197,829
Son üye
ömerkurnaaz
Geri