İnternet taahhüt üm bitiyor.

Altyapi

• Türknet

Oylar: 21 42.0%
  • Milenicom

Oylar: 23 46.0%
  • Netspeed

Oylar: 2 4.0%
  • Turktelekom

Oylar: 3 6.0%
  • Turkcell

Oylar: 1 2.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50
Türk Telekom'dan uzak dur. Aboneliği iptal etme diye doğal hakkın olsa bile acı çekmeden iptal ettiremiyorsun.
Agam bişi sorcam bende vdsl modem.var zyxel in benim adsl modemi almam gerekiyor 35 lik paketi alınca

Aradim türk telekomu 105 TL ye 12/0.6 veriyor milenicom baktim altyapim max 70 destekliyor. 85 TL ye alacam bizimkilerde milenicom çekmez kopar sürekli diye almak istemiyor bende düşük hıza yüksek fiyat vermek istemiyorum. Bu gün milenicomu aeasam yarın bağlanır mı internetim. Bide türk telekomdami kalayım veya kablonet harici önereceğiniz bi firma varmı.
türknet

inceleme ve 3 ay sonundaki yorumlarım: https://forum.donanimarsivi.com/kon...-inceleme-kurlum-suereci-hiz-testi-vs.340948/

VDSL2 destekli modemin. Direkt sistemden geçirirler galiba seni. Yine de bilgi al istersen ama ekipler eve modem kurulumu için geliyorlar sadece.
Birazdan turknetle milenicomu arayıp bilgi alayım

Aradim türk telekomu 105 TL ye 12/0.6 veriyor milenicom baktim altyapim max 70 destekliyor. 85 TL ye alacam bizimkilerde milenicom çekmez kopar sürekli diye almak istemiyor bende düşük hıza yüksek fiyat vermek istemiyorum. Bu gün milenicomu aeasam yarın bağlanır mı internetim. Bide türk telekomdami kalayım veya kablonet harici önereceğiniz bi firma varmı.
Millenicom iyi deniyor. Netspeed de fena değil. Türk Telekom’da ise o fiyata o hız asla alınmaz, Telekom’da kalmayın.

Türknette ciddi bir IP alma sorunu var, sorunu herkes yaşamasa da tek ben yaşamamışım araştırdığım kadarıyla, tavsiye etmem.

Turkcell tarafında Fiber altyapı varsa hiç düşünmeden ona geç, kendi altyapıları yoksa boşver Turkcell’i

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,441
Üyeler
188,246
Son üye
Swozy53.
Geri