Yazın sermayesiz nasıl para kazanırım ?

Fatkör

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Evet arkadaşlar yazın sermayesiz nasıl para kazanırım max 100 lira sermaye 😃 bir yerde çalışmadan olması lazım garsonluk gibi yani

Evet arkadaşlar yazın sermayesiz nasıl para kazanırım max 100 lira sermaye 😃 bir yerde çalışmadan olması lazım garsonluk gibi yani
omlet yapmak için yumurtayı kırmak gerekir. para kolay kazanılmıyor. öyle para kazanma taktiği varsa söyle bizde yapalım

Yani sermayesiz pek bir şey yapılamaz ancak simit, poğaça satabilirsin. Eğer iyi bir yer bulabilirsen midye de güzel para var. Güzel satış yaparsan iyi para kazanabilirsin.
Deniz kenarında yaşamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma limonata su satmak geldi ama çeşitlendirmek istedim

Bir yerde çalışmadan para kazanma kzor lakşn bazı internet sitelerinde item düşürerek para kazanbilirsin bir ara bulmuştum 1 haftada 500t l kazandım site kapandı sonra unlucky ama böyle böyle yaparsın

Bir yerde çalışmadan para kazanma kzor lakşn bazı internet sitelerinde item düşürerek para kazanbilirsin bir ara bulmuştum 1 haftada 500t l kazandım site kapandı sonra unlucky ama böyle böyle yaparsın
Çalışabilirim dostum ama kendim mesela su limonata satmak gibi bunu çeşitlendirebilecek fikirlerin varmıdır

Deniz kenarında yaşamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma limonata su satmak geldi ama çeşitlendirmek istedim
Hocam öyle Orkun Işıtmak'ın çektiği gibi satılmıyor o limonatalar. Bir yerde çalışmadan para kazanamazsınız. Bilgisayarınız iyi ise edit falan yapabilirsiniz.

Hocam öyle Orkun Işıtmak'ın çektiği gibi satılmıyor o limonatalar. Bir yerde çalışmadan para kazanamazsınız. Bilgisayarınız iyi ise edit falan yapabilirsiniz.
İnan bana orkun ışıtmakın videosunu izlemedim bakayım belki işime yarar😁

Kripto(ytd) şaka bi yana alkollü mekanların olduğu yerde midye tezgahı açsan köşeyi dönersin

Geri