emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar ben youtube de dolaşırken bu videoya rasladım bu gerçek midir yardımcı olabilirseniz sevinirim :d
.herkese merhabalar ben youtube de dolaşırken bu videoya rasladım bu gerçek midir yardımcı olabilirseniz sevinirim :d
bende gt 1030 var olur mu ki ?laptopmu birde turtle coin kar ettirmiyor genellikle 2-4 gb ekran kartlarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
iyiymişpek bir şey beklemeyin belki aylık 15 TL belki 20 TL oda en fazla
birde çekerken felan komisyon alıyorbende gt 1030 var olur mu ki ?
xdiyiymiş![]()
ayıp ya komisyon alırken de 20tl gidecek ne anladım bu işten rx 570 ile rvn yapılır mı ?birde çekerken felan komisyon alıyor
xd
turtle coin yapılmaz direkayıp ya komisyon alırken de 20tl gidecek ne anladım bu işten rx 570 ile rvn yapılır mı ?
turtle coin yapmıcam zaten rx 570 ile sadece rvn yapılır mı 4gb ileturtle coin yapılmaz direk
rvn coini bilmiyorum pek isterseniz bir deneyinturtle coin yapmıcam zaten rx 570 ile sadece rvn yapılır mı 4gb ile
tamamdır teşekkür ederimrvn coini bilmiyorum pek isterseniz bir deneyin
evet turtle coin kazmıştım ama böyle kanallara güvenme bence. Burak Demiralp diye bir kanal var ben onu takip ediyorum onun da turtlecoin ile ilgili bir videosu var izleyebilirsin.herkese merhabalar ben youtube de dolaşırken bu videoya rasladım bu gerçek midir yardımcı olabilirseniz sevinirim :d
teşekkür ederim sence gt 1030 ile yapabilirmiyim ?evet turtle coin kazmıştım ama böyle kanallara güvenme bence. Burak Demiralp diye bir kanal var ben onu takip ediyorum onun da turtlecoin ile ilgili bir videosu var izleyebilirsin.