10-15K arası hazır sistem önerisi

Selamlar hocam,

Attığınız model gayet hoş, iki sistem arasında kaldım. Hangisinde daha iyi performans alırım? Bilgi sahibiyseniz yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler linkleri bırakıyorum.

Selamlar hocam,

Attığınız model gayet hoş, iki sistem arasında kaldım. Hangisinde daha iyi performans alırım. Bilgi sahibiyseniz yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler linkleri bırakıyorum.

benim attığım çok daha performanslı atılanlarda en iyi işlemciye sahip olan model kesinlikle 5600x alınmalı

Öneriniz için teşekkürler sağolun. Anında stokları bitmez herhalde değil mi?
1-2 haftadır duruyor bu sistem ama hiçbirşey kesin değil alacağınız zaman bulamazsanız yazabilirsiniz

Çok büyük ihtimal yaşamazsınız alışveriş yapılan ve güvenilir site sıkıntı çıkarsa garantiye gönderirsiniz

Çok büyük ihtimal yaşamazsınız alışveriş yapılan ve güvenilir site sıkıntı çıkarsa garantiye gönderirsiniz
Valla hocam sistemi alacaktım fakat ellerinde kasa stoğu bitmiş o yüzden alamadım. Bütçem 14K, acaba şu sistemler nasıldır acaba bilgi verebilir misiniz veya sizin önerebileceğiniz bir sistem var mıdır?

Valla hocam sistemi alacaktım fakat ellerinde kasa stoğu bitmiş o yüzden alamadım. Bütçem 14K, acaba şu sistemler nasıldır acaba bilgi verebilir misiniz veya sizin önerebileceğiniz bir sistem var mıdır?

En üstteki sistemdeki işlemciyi 5600x yapıp alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde rami 3600mhz yapıp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,327
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina