80TL Şerit Led Önerisi.

hamzacolk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
978
Bütçe
80
Arkadaşlar 80TL bütçem var. Odamı aydınlatacak 5M şerit led istiyorum.
Bazılarında yanma, patlama vs. oluyormuş.
O tarz durumlar yaşanmaması için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

(Trendyol önceliğimdir.)

5050 3 çipli olanlar önerilir. Onlar kaliteli oluyor. Her LED için 1 çip denk geliyor.
Ama bizim ahlaklı mükemmel esnafımız genelde 3 çipli ilanlarda 9 LED = 3 çip model gönderiyor.
Buna dikkat et, eğer ürün farklı gelirse direkt iade edip kalitelisini al.

5050 3 çipli olanlar önerilir. Onlar kaliteli oluyor. Her LED için 1 çip denk geliyor.
Ama bizim ahlaklı mükemmel esnafımız genelde 3 çipli ilanlarda 9 LED = 3 çip model gönderiyor.
Peki öneriniz var mı alabileceğim ?

Hocam ben 50 tl ye aldım dün şerit led kumandalı. Sadece 4 ana renk şeklinde ledler var mesela mor yapıyorum rengi maviyle kırmızı yanıyor sadece ortaya mor renk çıkıyor.

Hocam ben 50 TL ye aldım dün şerit led kumandalı. Sadece 4 ana renk şeklinde ledler var mesela mor yapıyorum rengi maviyle kırmızı yanıyor sadece ortaya mor renk çıkıyor.
öyle olsun istemiyorum biraz daha kaliteli olsa daha iyi olur.

Yukarıda anlatmak istediğim olayı bu üründe görebilirsiniz.
Ürünün satış görselleri ile fotoğraflı değerlendirmelerine bakarsanız, anlayabilirsiniz.

Tek renk - RGB - aRGB fark etmez, yerli ve milli esnafta bu tarz şeyler çok oluyor.
anladım sağ olun.

bu ledi almayı düşünüyorum videosu da var. Nasıl sizce ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,035
Üyeler
187,613
Son üye
Hikmet5611
Geri