teşekkürler.benim kullandığımın aynısı bu mağazadan aldım sorunsuz geldi![]()
Şerit LED Fiyatları & Çeşitleri - GittiGidiyor
Aydınlatma için aradığınız şerit led modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı şerit led ürünlerini incelemek ve satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Peki öneriniz var mı alabileceğim ?5050 3 çipli olanlar önerilir. Onlar kaliteli oluyor. Her LED için 1 çip denk geliyor.
Ama bizim ahlaklı mükemmel esnafımız genelde 3 çipli ilanlarda 9 LED = 3 çip model gönderiyor.
Buna dikkat et, eğer ürün farklı gelirse direkt iade edip kalitelisini al.
Hocam ben 50 tl ye aldım dün şerit led kumandalı. Sadece 4 ana renk şeklinde ledler var mesela mor yapıyorum rengi maviyle kırmızı yanıyor sadece ortaya mor renk çıkıyor.5050 3 çipli olanlar önerilir. Onlar kaliteli oluyor. Her LED için 1 çip denk geliyor.
Ama bizim ahlaklı mükemmel esnafımız genelde 3 çipli ilanlarda 9 LED = 3 çip model gönderiyor.
öyle olsun istemiyorum biraz daha kaliteli olsa daha iyi olur.Hocam ben 50 TL ye aldım dün şerit led kumandalı. Sadece 4 ana renk şeklinde ledler var mesela mor yapıyorum rengi maviyle kırmızı yanıyor sadece ortaya mor renk çıkıyor.
Evet, bu butcedekiker genelde böyle oluyor.öyle olsun istemiyorum biraz daha kaliteli olsa daha iyi olur.
3 çipli olanlar argb5050 3 çipli olanlar önerilir. Onlar kaliteli oluyor. Her LED için 1 çip denk geliyor.
Bulursunuz herhalde, 300 tl yede LED şerit var 50 tl yede.siz 50TLye almışsınız. ben 80-90TL civarında daha iyisini alamaz mıyım öyle olmayan ?
anladım sağ olun.Yukarıda anlatmak istediğim olayı bu üründe görebilirsiniz.
Ürünün satış görselleri ile fotoğraflı değerlendirmelerine bakarsanız, anlayabilirsiniz.
Tek renk - RGB - aRGB fark etmez, yerli ve milli esnafta bu tarz şeyler çok oluyor.