GPU kullanımı düşük - Sapphire Rx 590 Nitro+

Reaksiyon skoru
1
GTA 5'te ayarları en düşüğe de alsam en yükseğe de alsam FPS aynı kalıyor ( 60-65 FPS). Grafikler en düşükteyken GPU kullanımı %30 civarlarında en yüksekteyken ise %60 civarlarında seyrediyor. Ne yaparsam yapayım FPS'i arttıramadım.
Sapphire RX 590 Nitro+ 8 GB.
AMD Ryzen 5 2600.
MSI B450M PRO- M.2 V2.
G.Skill 16 GB 3000 MHz RAM.
V-Sync açık değil.

Gta 5'de normal.Cpu kullanımı?FPS drop çok oluyor mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
GTA 5'te ayarları en düşüğe de alsam en yükseğe de alsam FPS aynı kalıyor ( 60-65 FPS). Grafikler en düşükteyken GPU kullanımı %30 civarlarında en yüksekteyken ise %60 civarlarında seyrediyor. Ne yaparsam yapayım FPS'i arttıramadım.
Sapphire RX 590 Nitro+ 8 GB.
AMD Ryzen 5 2600.
MSI B450M PRO- M.2 V2.
G.Skill 16 GB 3000 MHz RAM.
V-Sync açık değil.
Oyun içersinden v-sync kapalı olabilir fakat radeon ayarlarından gta için oluşturulan profildeki dikey yenilemeyi kontrol et, eğer kapalıysa başka bir çözüm ararız.

Screenshot_19.webp

Bu ne? her şeyi kapatmışsın.

Kapalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her şeyi ben kapatmadım. Default hali bu.

3 Megabyte'tan yüksek olduğu için böyle atmak durumunda kaldım : http://www.mediafire.com/file/qb52sa1j2ngx2ct/Ekran_g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCleri.rar/file

Uygulama belirtmediyse kapalı olarak duruyor bu şekilde aslında oyunda kapattığın için kapalı olmalı fakat onu herzaman kapalı yapıp denemeni tavsiye ediyorum. Örtüşme önlemeyi geçersiz kıl yapıp seviyesini 2x yapıp denermisin.
Deniyorum.

Değişen bir şey olmadı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,532
Üyeler
188,120
Son üye