mortah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 975
500-1000tl ucuz olsaymış tadından yenmezmiş ama bu hali de iyihttps://prnt.sc/15yjlll Bugün bu pc aldım. Sizce iyi mi yaptım kötü mü?
500-1000tl ucuz olsaymış tadından yenmezmiş ama bu hali de iyihttps://prnt.sc/15yjlll Bugün bu pc aldım. Sizce iyi mi yaptım kötü mü?
Yalnız RX 6700XT' de ray tracing yapabiliyor donanımsal olarak ayrıca 3070 dengi.rtx sistem topladım amd ekran kartı almak afedersiniz de yani ne biliyim.
Bu arada pahalı olan bişey görmüyorum![]()
Yapacak bir şey varmı yok ee ozamanToxiclik yapmadım almadan önce sormamışsın sonuna kadar savunuyorsun daha iysi var diyoruz anlamıyorsun bende esprili bir şekilde anlatmaya çalıştım zaten rtx özelliğini de 3 maksimum 4 oyunda kullanacaksın
Boş yapma kardeşim fiyat falan girmemiş 5600x 3060 ve en kaliteli bileşenler kullanılmış sistemde 10k ya falan mı alacaktıÇok kötü almışsın sağlam kazık yemişsin geçmiş olsun.
Hiç bir şey bilmiyorsun o fiyata 6700Xt li sistem var çok daha iyi.Yapacak bir şey varmı yok ee ozaman
Boş yapma kardeşim fiyat falan girmemiş 5600x 3060 ve en kaliteli bileşenler kullanılmış sistemde 10k ya falan mı alacaktı
Ne alaka, demekki görmemişsin kazık bir şey almışsın. Daha iyisi var sistem pahalı deyince de kızıyorsun xD KAZIK HAYIRLI OLSUN İYİ KAZIKLANMALAR EFENDİM6700xt sistem toplasam o
6700xt sistem toplasam onu atardım demi toxic kardeşim.
3060 dediğin kart 6700XT' nin XT' si olamaz bu arada şuan marka fanboyluğu yapmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Ray Tracing performansı bile yakın kartların... Ayrıca sistem alıp buraya atıyorsun arkadaşlar beğenmeyince laf atıyorsun. İronik. Soruna cevap:6700xt sistem toplasam o
6700xt sistem toplasam onu atardım demi toxic kardeşim.
6700xt de daha iyidir bir şey diyemem ama yapacak bir şey varmı ?Hiç bir şey bilmiyorsun o fiyata 6700Xt li sistem var çok daha iyi.
Hocam arkadaş sistemi değerlendirin diyor bende çok kazıklandığını söyledim ?6700xt de daha iyidir bir şey diyemem ama yapacak bir şey varmı ?
16K paraya onu alacağına mesela bunu alabilirdin, bariz daha iyi15k 6700xt sistem bulursan yolla bana 5600 x işlemcili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır anlamadığım şey şu sisteme pahalı diyorsunuz. 6700xt 17k altı yok param şuanlık bu var ben bunu aldım. Adam bana kazık diyor napayım. Tr'de bu fiyata alabildiğim en iyisi bu.