Casper g900 alinir mi?

Bunu almayi düşünüyorum sizce nasıl?
3-4 yıl idare eder mi?
3 tane laptop var bende g900 den ve sorunsuz fakat tam bütçe vermişsin kontrol edeyim daha iyi laptop varmı diye.

arkadaşın attığı G900 de 3070 seçeneğide var ve işlemciside yanlış anlamadıysam bi üst seviye bilgisayar özelleştirilip 64 gb ye kadar çıkarılabiliyor özelleştirme kısmında ssd de seçilebiliyor neden gidip asusu almasını önerdinki caspera göre avantajı ne asusun (sadece öğrenmek istiyorum yanlış anlamayın)
anakart sorunları
sıcaklık sorunları
optimizasyon sorunları
daha sayayım mı ?
g serisi casper alınmaz

bilgisayarı bir yerden bir yere taşımıyacaksa veya arkadaşlarına gidip onlarla birlikte oynamayacaksa masaüstü daha iyi olur diye düşünüyorum ama maliyetli olabilir RTX kart almak istiyorsan RTX kart zorunlu olsun isityorsan, evet notebook alırsan daha iyi olur (y)

• Beğen
Reaksiyonlar: XAlp
Bu forum bilgins ayılan kişiler bile bilmiyor ve atıp tutuyor gelmiş alıınmaz casper falan tamam da kardeşim bende 3 g900 1 g770 var 1 tanesinde sorun yok bilmeden o var bu var bu bilgisayarları alırken de konu açtım nasıl falan işte berbat falan saymaya başlıyorlar boş boş yazıyorlar 1 sene oldu g770 de tık yok g900 ler 5 aylık daha sorunu yok boş boş bilmeden yorum atan çok o yüzden sıkıntı büyük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakart sorunları
sıcaklık sorunları
optimizasyon sorunları
daha sayayım mı ?
g serisi casper alınmaz
Al bak bilgisi gram olmayan atıp tutan biri daha buyur. Anakart sorunu diyor bu zaman kadar optiminasyon sorunları zaten driverlardan dolayıdır buradan belli olmuyor mu sence? Nvidianın driveri optiminasyon bozukluğu var diye bilgisayarda suç oluyor gram bilgileri de yok kullanmamışlar bu forumda excalibur kullanan kaç kişi var sorun yaşamamış sıcaklık sorunu diyor birde herşeyi ile kanıtladık işte daha ne kardeşim video çektik o kadar oyunda iken vs max 80 i gördü gelmiş boş boş yazıyor vallaha yazık.

Hiçbir casper alınmaz 1 2 yıl sonra çok ısınıp kendi kendine kapanıyor diye konu açarsın yapma casper excalibur monster alınmaz !!!!
Bak buda bir gram bilgisi yok yazmış buraya.

Buda iyi bir tercih alınır sadece biraz fark va rişlemci olayında ama olsun çok farketmez render yapmıyorsan.

Son düzenleme:
Bu kullanıcının içeriklerini yoksaymışsın 👉👈

• Beğen
İ7 10th gen vs ryzen 9 5900hs
Hangisi iyidir?
Ryzen daha iyidir ama neye göre? Yani aynı özellikte mi? Ekran kartı düşük olabilir ozaman bi anlamı kalmaz.

• Beğen
Geri