Zaten yurt odasında kullanacağım.Yani götürürsünde sınıfta kullanamazsın yurtta odada kullanırsın bence daha önce hiç yurtta kalmadım ama kalmış arkadaşlarım var. Laptopuna şifre koyabilirsin, çantasından çıkartma ve çok ortalıkta bulundurma derim.
bence götürme çünkü arkadşlar arasında işte bir el ver mevzusu falan sıkıntılı iş benceSelamlar!
Lisemi şehir dışında okuyacağım. Birkaç sorum var. Laptopumu yurda götürebilir miyim? Orada laptopla oyun oynayabilir miyim(gamepad ile)? Götürebilirsem laptopu nasıl korumalıyım?
Arkadaşların falan içine ederler.Bence götürme.
Liseyi bilmem ama üniversitede özel yurtta kaldım. 2 kişilik odada şansıma arkadaşım da çok iyiydi diğer odadaki arkadaşlarım da dahil hiç odalarımızı kitlemez birbirimizin eşyalarını izinsiz almazdık. Biraz şans tabii ama güvenilirlik ilk gittiğinde oluyor daha sonra kimse takmıyor. Oyun da oynarsın sıkıntı olmaz.Selamlar!
Lisemi şehir dışında okuyacağım. Birkaç sorum var. Laptopumu yurda götürebilir miyim? Orada laptopla oyun oynayabilir miyim(gamepad ile)? Götürebilirsem laptopu nasıl korumalıyım?
Liseyi bilmem ama üniversitede özel yurtta kaldım. 2 kişilik odada şansıma arkadaşım da çok iyiydi diğer odadaki arkadaşlarım da dahil hiç odalarımızı kitlemez birbirimizin eşyalarını izinsiz almazdık. Biraz şans tabii ama güvenilirlik ilk gittiğinde oluyor daha sonra kimse takmıyor. Oyun da oynarsın sıkıntı olmaz.
abim götürmüştü şifre koymuştu bir sorun olmamıştı sahip çıkabilirim diyorsan götür ama çıkamayacaksan götürme daha iyi
Liseyi bilmem ama üniversite yurtlarına götürebiliyorsun. Lise yurtlarında da öyledir muhtemelen. Çalınma riskine karşı dolap varsa oraya koyup kilitleyebilirsin. Gürültü yapmadığın sürece oyun oynamana kimsenin karışacağını sanmıyorum. Çevrene parazit tipler toplanabilir, tepkini en baştan koyman lazım.
Bence götürme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşların falan içine ederler.
Teşekkürler ilgilendiğiniz için. Yurda sorup götüreceğim.bence götürme çünkü arkadşlar arasında işte bir el ver mevzusu falan sıkıntılı iş bence